Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun camiamıza..

IMG_20200704_212210.webp

Irfani istiyorsan adamlara ciddi teklifle gitmen lazim oyuncu satip aciklamadan elinde paran olcak ama karsi taraf bilmeyecek 8 milyon %20 pay

Fatih Terim, Kiel'de kiralık forma giyen ve bonservisi Köln'de bulunan Salih Özcan ile görüşmelerin başlamasını talep etti. (Milliyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevinirim.
Misal Berkay Özcan‘dan daha iyi futbolcu.
Selcuk Inan ve Taylani sollar gecer bence olabilir.
1. FC Köln‘de begeniyorum, Takibi biraktim.

Ama ozamanlar iyidi, gelistirmisdir kendini.
Güzel Transfer olabilir Orta Saha icin Back-Up.
22 Yasinda genc bir yetenek .

Eyvallah renktas alt yapidan koyalim da, koymuyoruz iste. Keske disari hic para vermesek her sene alt yapidan 1-2 oyuncu koysak. Ama o alt yapidan 4-5 senede bir zar zor oyuncu cikiyor. El mahkum disardan alacaz oyunculari

Gözünü sevim ne güzel olur renktas..
Insallah olur, bunlara 2 / 3 Mio € vercegemize Altyapiya yatirim yapip oyuncu cikaralim.

Neyse bakalim be olcak , Salih Özcan diyorlar misal, Taylandan daha iyi ve iyi bir Backup olabilir 22 yasinda daha.
Buna sevinirim misal :)

Ama Benim önceligim altyapi olur ...

Yazın bizim takımda çok sular akar, transfer falan çok zor iş.

Geldiğinden beri koca 2.5 senede transferde sürekli sınıfta kalan bir yönetim var.
Bence yönetim bu sene transferde çok çok başarılı bir iş yaptı. Kurduğumuz kadronun döve döve şampiyon olmasını beklersin normalde. Ama her zaman kağıt üzerindeki doğrular pratiğe yansımıyor maalesef. İşin özü; hem teknik ekibin saha içinde oyun ve oyuncu tercihi konularında yaptığı hatalar, hem alınan futbolculardan beklenen performansı alamamamız, hem de pişmiş tavuğun başına gelmeyecek şanssızlıkları aynı sezona sığdırmamız sebebiyle şampiyon olamadık. İlk yarıda son dakikalarda kamyonla puan verdik ve o puanları 2. yarıda çok aradık.
Bu kadar şeye rağmen pandemi olayı patlak vermeseydi herkes biliyor ki kimse önümüzde duramazdı. O da ayrı konu.

Yazın bizim takımda çok sular akar, transfer falan çok zor iş.

Geldiğinden beri koca 2.5 senede transferde sürekli sınıfta kalan bir yönetim var.

Kesinlikle katılmıyorum bu yönetim transfer dönemlerinde yapması gerekeni fazlasıyla yaptı bir yerden sonrası da kadro uyumu ..

Kesinlikle katılmıyorum bu yönetim transfer dönemlerinde yapması gerekeni fazlasıyla yaptı bir yerden sonrası da kadro uyumu ..
Aynen forvetsiz sezona girdik sonra da son dakikada 10+ bilmem kaç kağıda başka bir herif aldık.

Yazın da yine ilk 3 maç, yaz boyu satmaya çalıştığımız adamla falan oynadık.

Elde satılabilir asset kalmadı doğru düzgün ve artıda falan da değiliz.

3 tane kiralık adamı iyi getirmeleri ise mesele evet onu yaptılar.

@evrturhan: Arkadaşlar Fatih hocam ile birebir konuşmam da söyledi bana,telefonda değil yüzü yüze bizde..Arda gelecek inşallah dedi gelsin has Galatasary’lı oğlum dedi,sonrada burda görev alır dedi..İrfan Can’ı da çok beğendiğini ve istediğini söyledi..Bırakın başkalarını siz..

Aynen forvetsiz sezona girdik sonra da son dakikada 10+ bilmem kaç kağıda başka bir herif aldık.

Yazın da yine ilk 3 maç, yaz boyu satmaya çalıştığımız adamla falan oynadık.

Elde satılabilir asset kalmadı doğru düzgün ve artıda falan da değiliz.

3 tane kiralık adamı iyi getirmeleri ise mesele evet onu yaptılar.
Tek eleştirilecek yani o zaten 6 aylık forvetsiz dönem .. Cagneyi burada herkes istiyordu tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi aynı dönem 1 ay içinde hain serdar ve kağnı maicon sepetlenip marcao luyindama alındı Cagneyi yazıp bunlari yazmamak yönetime haksızlık.. bu yaz kağıt üstünde şampiyonduk kiralık da olsa muazzam isimler alındı üstelik rotasyon da gayet iyiydi ama sakatlık formsuzluk uyum sorunu tutmadı bir türlü.. Rakiplere bakıyorum eski yönetimlere bakıyorum tutup da Ajaxla kıyaslayamam bizimkileri transfer konusunda gordugum en başarılı başkanlardan biri Mustafa Cengizdir..

Tek eleştirilecek yani o zaten 6 aylık forvetsiz dönem .. Cagneyi burada herkes istiyordu tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi aynı dönem 1 ay içinde hain serdar ve kağnı maicon sepetlenip marcao luyindama alındı Cagneyi yazıp bunlari yazmamak yönetime haksızlık.. bu yaz kağıt üstünde şampiyonduk kiralık da olsa muazzam isimler alındı üstelik rotasyon da gayet iyiydi ama sakatlık formsuzluk uyum sorunu tutmadı bir türlü.. Rakiplere bakıyorum eski yönetimlere bakıyorum tutup da Ajaxla kıyaslayamam bizimkileri transfer konusunda gordugum en başarılı başkanlardan biri Mustafa Cengizdir..
Diagne kötü transfer değildi zaten ama verilem bedel faciaydı ve geri dönüşü olmadı. Gelene de stoperler hariç yüksek maaşlar verdik. Dediğim gibi son gün yapılan transferler olmasa bu yıl da facia olacaktı gerçi onlardan da fazla fayda gelmedi.

@evrturhan: Arkadaşlar Fatih hocam ile birebir konuşmam da söyledi bana,telefonda değil yüzü yüze bizde..Arda gelecek inşallah dedi gelsin has Galatasary’lı oğlum dedi,sonrada burda görev alır dedi..İrfan Can’ı da çok beğendiğini ve istediğini söyledi..Bırakın başkalarını siz..

Oğlunu şarap çanağına. Nüfusuna al o kadar seviyorsan, takıma değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt