Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Hayırlı olsun camiamıza..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor. Başından beridir entrikacı koç un işi gibi duruyordu bence
Fatih Terim, Kiel'de kiralık forma giyen ve bonservisi Köln'de bulunan Salih Özcan ile görüşmelerin başlamasını talep etti. (Milliyet)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah renktas alt yapidan koyalim da, koymuyoruz iste. Keske disari hic para vermesek her sene alt yapidan 1-2 oyuncu koysak. Ama o alt yapidan 4-5 senede bir zar zor oyuncu cikiyor. El mahkum disardan alacaz oyunculari
Bence yönetim bu sene transferde çok çok başarılı bir iş yaptı. Kurduğumuz kadronun döve döve şampiyon olmasını beklersin normalde. Ama her zaman kağıt üzerindeki doğrular pratiğe yansımıyor maalesef. İşin özü; hem teknik ekibin saha içinde oyun ve oyuncu tercihi konularında yaptığı hatalar, hem alınan futbolculardan beklenen performansı alamamamız, hem de pişmiş tavuğun başına gelmeyecek şanssızlıkları aynı sezona sığdırmamız sebebiyle şampiyon olamadık. İlk yarıda son dakikalarda kamyonla puan verdik ve o puanları 2. yarıda çok aradık.Yazın bizim takımda çok sular akar, transfer falan çok zor iş.
Geldiğinden beri koca 2.5 senede transferde sürekli sınıfta kalan bir yönetim var.
Yazın bizim takımda çok sular akar, transfer falan çok zor iş.
Geldiğinden beri koca 2.5 senede transferde sürekli sınıfta kalan bir yönetim var.
Yazın bizim takımda çok sular akar, transfer falan çok zor iş.
Aynen forvetsiz sezona girdik sonra da son dakikada 10+ bilmem kaç kağıda başka bir herif aldık.Kesinlikle katılmıyorum bu yönetim transfer dönemlerinde yapması gerekeni fazlasıyla yaptı bir yerden sonrası da kadro uyumu ..
Tek eleştirilecek yani o zaten 6 aylık forvetsiz dönem .. Cagneyi burada herkes istiyordu tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi aynı dönem 1 ay içinde hain serdar ve kağnı maicon sepetlenip marcao luyindama alındı Cagneyi yazıp bunlari yazmamak yönetime haksızlık.. bu yaz kağıt üstünde şampiyonduk kiralık da olsa muazzam isimler alındı üstelik rotasyon da gayet iyiydi ama sakatlık formsuzluk uyum sorunu tutmadı bir türlü.. Rakiplere bakıyorum eski yönetimlere bakıyorum tutup da Ajaxla kıyaslayamam bizimkileri transfer konusunda gordugum en başarılı başkanlardan biri Mustafa Cengizdir..Aynen forvetsiz sezona girdik sonra da son dakikada 10+ bilmem kaç kağıda başka bir herif aldık.
Yazın da yine ilk 3 maç, yaz boyu satmaya çalıştığımız adamla falan oynadık.
Elde satılabilir asset kalmadı doğru düzgün ve artıda falan da değiliz.
3 tane kiralık adamı iyi getirmeleri ise mesele evet onu yaptılar.
Diagne kötü transfer değildi zaten ama verilem bedel faciaydı ve geri dönüşü olmadı. Gelene de stoperler hariç yüksek maaşlar verdik. Dediğim gibi son gün yapılan transferler olmasa bu yıl da facia olacaktı gerçi onlardan da fazla fayda gelmedi.Tek eleştirilecek yani o zaten 6 aylık forvetsiz dönem .. Cagneyi burada herkes istiyordu tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi aynı dönem 1 ay içinde hain serdar ve kağnı maicon sepetlenip marcao luyindama alındı Cagneyi yazıp bunlari yazmamak yönetime haksızlık.. bu yaz kağıt üstünde şampiyonduk kiralık da olsa muazzam isimler alındı üstelik rotasyon da gayet iyiydi ama sakatlık formsuzluk uyum sorunu tutmadı bir türlü.. Rakiplere bakıyorum eski yönetimlere bakıyorum tutup da Ajaxla kıyaslayamam bizimkileri transfer konusunda gordugum en başarılı başkanlardan biri Mustafa Cengizdir..
Oğlunu şarap çanağına. Nüfusuna al o kadar seviyorsan, takıma değil.@evrturhan: Arkadaşlar Fatih hocam ile birebir konuşmam da söyledi bana,telefonda değil yüzü yüze bizde..Arda gelecek inşallah dedi gelsin has Galatasary’lı oğlum dedi,sonrada burda görev alır dedi..İrfan Can’ı da çok beğendiğini ve istediğini söyledi..Bırakın başkalarını siz..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi