Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir yerli oyuncuya bonserviz vermezdim inanilmaz iyi olmadi sürece, nedir bu irfan can da 10+ milyon eurodan bahsediliyor? Bu parayi verebiliyorsan irfandan cok ama cok daha iyisini bulabilirler. Ilaki ilk 11 yerli girsin diye böyle bonserviz verilmez, git ilk 11 icin kanat veya beke bir yerli oyuncu ile doldur, hic bilemedin emini koy ilk 11

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lan andone yerine keşke dişlek kalsaydı ikisi de aynı paraya mal olmuştu birisi sakattı ve tam döneceği belli değildi saçma sapan bir kumar oynadık ve herifi gönderdik. Şimdi düşününce nasıl bir saçmalık olduğu ortaya çıkıyor.

Burak kapacak özel bir oyuncu topla ani yükselme yapabiliyor bu da rakip defansı bayağı bozuyor. Güzel bir eğitimle gelecekte adından söz ettiren bir oyuncu olacaktır. Aklı varsa menajeri kaldırır yurtdışına çıkarır. İspanya 2 kendisi için uygun bir lig futbol bilgisini ve tekniğini geliştirebileceği tek yer bana kalırsa.

Burak kapacak özel bir oyuncu topla ani yükselme yapabiliyor bu da rakip defansı bayağı bozuyor. Güzel bir eğitimle gelecekte adından söz ettiren bir oyuncu olacaktır. Aklı varsa menajeri kaldırır yurtdışına çıkarır. İspanya 2 kendisi için uygun bir lig futbol bilgisini ve tekniğini geliştirebileceği tek yer bana kalırsa.
max trabzon gorur

Biz çok kötüyüz lan!
bu sene oyle veya boyle bitti abi artik terim enkazini temizlemek de kolay olmicak. zor gunler basliyor benim icin cl veya al hic onemli degil avrupaya gitmeyip kadronun maas yukunu dusurup genc bonservisli adamlar alacagimizi bilsem uzulmicem de bunlari yapamicamiz icin bari bi AL yapalim. hic degilse adam KİRALARKEN al’deyiz iste bizde eheh diyebiliriz

bu sene oyle veya boyle bitti abi artik terim enkazini temizlemek de kolay olmicak. zor gunler basliyor benim icin cl veya al hic onemli degil avrupaya gitmeyip kadronun maas yukunu dusurup genc bonservisli adamlar alacagimizi bilsem uzulmicem de bunlari yapamicamiz icin bari bi AL yapalim. hic degilse adam KİRALARKEN al’deyiz iste bizde eheh diyebiliriz
Genel Türkiye Gündemindeki konuya desteğini bekliyorum. Kiralık oyuncu istemiyorum artık lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt