Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
işte bu yorumdan sonra o kritik soruyu sormam gerekirfan küçük maçların oyuncusu hiçbir büyük maçta sazı eline aldıgını görmedim ucuza da gelmiyceğine göre istemezik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte bu yorumdan sonra o kritik soruyu sormam gerekirfan küçük maçların oyuncusu hiçbir büyük maçta sazı eline aldıgını görmedim ucuza da gelmiyceğine göre istemezik
"EROL BULUT" ifbye giderse kotu olur
10m muİrfancan a 10 milyon üzeri Bi rakam vereceğimize o paraya Kaan Ayhan ve Salih Özcan ı alıp 2 tane kaliteli yerli oyuncumuz olur.
MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfancan a 10 milyon üzeri Bi rakam vereceğimize o paraya Kaan Ayhan ve Salih Özcan ı alıp 2 tane kaliteli yerli oyuncumuz olur.
MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cagne irfan takasi yapalim huzur icinde cozulsun is
Karbonat eroldan bi bk olmaz"EROL BULUT" ifbye giderse kotu olur
Bu videoda Burak denen elemanın hangi hareketini beğenmemiz lazımdı
Burak Kapacak
Bu videoda Burak denen elemanın hangi hareketini beğenmemiz lazımdı
Orayı kaçırdım sanırsam
max trabzon gorurBurak kapacak özel bir oyuncu topla ani yükselme yapabiliyor bu da rakip defansı bayağı bozuyor. Güzel bir eğitimle gelecekte adından söz ettiren bir oyuncu olacaktır. Aklı varsa menajeri kaldırır yurtdışına çıkarır. İspanya 2 kendisi için uygun bir lig futbol bilgisini ve tekniğini geliştirebileceği tek yer bana kalırsa.
Bizden iyi yerlileri varmax trabzon gorur
dogrudur abi. yabancilari da bizden iyi sayilir cogunluguBizden iyi yerlileri var
Biz çok kötüyüz lan!dogrudur abi. yabancilari da bizden iyi sayilir cogunlugu![]()
bu sene oyle veya boyle bitti abi artik terim enkazini temizlemek de kolay olmicak. zor gunler basliyor benim icin cl veya al hic onemli degil avrupaya gitmeyip kadronun maas yukunu dusurup genc bonservisli adamlar alacagimizi bilsem uzulmicem de bunlari yapamicamiz icin bari bi AL yapalim. hic degilse adam KİRALARKEN al’deyiz iste bizde eheh diyebilirizBiz çok kötüyüz lan!
Genel Türkiye Gündemindeki konuya desteğini bekliyorum. Kiralık oyuncu istemiyorum artık lan.bu sene oyle veya boyle bitti abi artik terim enkazini temizlemek de kolay olmicak. zor gunler basliyor benim icin cl veya al hic onemli degil avrupaya gitmeyip kadronun maas yukunu dusurup genc bonservisli adamlar alacagimizi bilsem uzulmicem de bunlari yapamicamiz icin bari bi AL yapalim. hic degilse adam KİRALARKEN al’deyiz iste bizde eheh diyebiliriz