Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek sol bek sekiz numara on numara sağ açık sol açık lazım.
Sol bek Umut maraş sekiz ya da on artık hangisine giderse mensah sağ açık ogulcan emre sol açık erzincandaki çocuk alternatif olur bunlar alınırsa sağ bek keske yerli bulsak ama yok

Burak Cin'e satilirken menajerine 1 Milyon mu ne pay vermistik gelen bonservisten.

Feghouli, Belhanda, Diagne ve Falcao icin de aynisini yapsak, menajerlerine bonservisten pay verelim hepsi defolup gitsin.

Garanti para yerine, bonservisin bir kismi senin olur önereceksin. Ne kadar pahaliya götürürse oyuncusunu, o kadar para alma hakki olur adamin. Menajerler o zaman götlerini yirtarak iyi teklif bulup getirirler.

Palmeiras sene sonuna kadar Cruzeiro'ya kiralamis nasil ilgileniyoruz anlamadim. Kulubu Palmeiras ile odeme sartlarinin da cozmus.

Bu kertenkeleyi üstüne para versek satamayız artık.

Evet Diagne ve Belhanda kazmalarina yatirdigimiz paralar kulüp tarihinin en büyük hatalarindan biri. Su iki gereksiz herife 20 Milyon € üstü bonservis verdik inanilir gibi degil, aklima geldikce deliriyorum.

Palmeiras sene sonuna kadar Cruzeiro'ya kiralamis nasil ilgileniyoruz anlamadim. Kulubu Palmeiras ile odeme sartlarinin da cozmus.

her sene 175 tane adamla ilgileniyoruz.sonuç takımların çöplerini kiralamak oluyor. rutin oldu artık. zerre heyecanlanmıyorum böyle haberlere

Muslera,Luyindama,Marcao,Linnes,Saracchi ve Seri bu isimler dışında kalmayı hak eden tek yabancımız yok komple revizyon lazım. Linnes'te yedek kontenjanından kalsın işte herkesi yollayamazsın çünkü. Bu diğer yabancılardan ve 1-2 yerliden 20 Milyon falan kazansak iyi kadro kurulur.
Belhanda - 5 M €
Feghouli - 5 M €
Diagne - 4.5 M €
Maicon - 3.5 M €
Babel - 1.5 M €
Falcao - 0 M (Maaşını veren alır)
Taşdemir,Çalık - 500 B €
Sekidika,Ozurnafor - Kiralık
Mariano,Nagatomo,Selçuk,Jimmy,Şener - Bedelsiz

Şu operasyon yapılsa elde şu kadro kalır ;

Muslera - Okan
Luyindama - Marcao - Donk - Emin
Linnes - Saracchi - XXXXX
Seri - XXXXX - XXXXX - Taylan - Akbaba - Ömer
Kılınç - XXXXX - Oğulcan - Yunus
XXXXX - XXXXX - Adem

En az 6 iyi transfer lazım oda en az

Asıl liste bu olacak galiba sözleşmesi bitenlerde:
Caner Erkin or H.Ali Kaldırım
Robin Yalçın
Emre Kılınç(yıldız transferi)
Arturo Mina

Oldu satış yaptık bonservis geldi:
Mensah
İrfan
Aytaç Kara

EE0H24QXUAAA1H9.webp

Kral'i ozledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt