Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bu takıma ilk önce transferden sorumlu adam akıllı bir Sportif Direktör lazım...sonrada bakmamız lazım nereye ne lazım diye?

ilk önce bizi Muslera dönene kadar idare edebilecek iyi bir yedek kaleci lazım...buda Volkan Babacan olabilir...sonrada artık bizimde sistemimizin değişmesi lazım diye düşünüyorum...buda 3lü defans hattı olması lazım bence...elimizde ligin en iyi defans hattı var Luyindama Marcao ve bunlarında yanına Emin ve yedek olarakta Donk kalabilir bence...asıl iş Kanat beklerinde hem önlü hemde arkalı oynayabilecek ciğeri sağlam oyuncular lazım...ortasahayada şimdiki oyunculardan sadece Seri kalsın kalabilirse yoksa artık on numarasız takım kurmalıyız...Seri oyunkurucumuz onunda arkasınada iki tane savaşcı ortasaha bulmalıyız...gelelim Forvete...elimizde Falcao ve geri dönen Djagne var...satabilirsek ikisinide satalım ve onların yerlerine bir tane pivot santrafor ve bir tanede kıvrak bir golcü bulmalıyız...yedekleride altyapıdan sağlam oyuncular barındırmalıyız..Ali Yavuz Kol çok iyi bir sezon geçiriyor mesela....

---------------------------------Muslera----------------------------
(Volkan)
-----------Emin------------Luyindama----------Marcao----------
(Donk ve yedek transfer)
Solbek Kanat------------------------------------Sağbek Kanat

-----Transfer------------------Seri--------------------Transfer-----

-------------Falcao(veya yeni transfer)----Djagne(veya yeni tramsfer)------------

yedekleride altyapılardan ve bonservisi elinde oyunculardan kurabiliriz....

evet biraz uzun oldu ama sizce nasıl?

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

👎

gomis'in diğer kuzeni de ümrniyespordaymış

O kadar çok değişecek kadro ver ki nereden başlayacağını şaşırıyor insan.

Başta yabancılardan Belhanda, Feghouli, Diagne, Falcao, Mariano, Saracchi ve Babel. Hatta Jesse ve Linnes.

Yerlilerden ; Şener, Ahmet, Jimmy, Selçuk.

Ama bunları yağabilecek bir yönetim var mı derseniz maalesef.

Niye hep yönetim odakli bakiliyor. Babel'i yönetim mi aldi ilk transfer olarak yazin, Belhanda ya teklif varken yönetim mi yok kalsin ona ihtiyacimiz var dedi. Sener'i Jimmy yi yönetim mi zorla aldi, Selcuk ile 1 sezon daha yönetim mi illa uzatalim dedi.

Yönetim derken hoca ve ekibini de isin icine dahil ediyorsan o zaman yazdiklarimi yoksayabilirsin.

Niye hep yönetim odakli bakiliyor. Babel'i yönetim mi aldi ilk transfer olarak yazin, Belhanda ya teklif varken yönetim mi yok kalsin ona ihtiyacimiz var dedi. Sener'i Jimmy yi yönetim mi zorla aldi, Selcuk ile 1 sezon daha yönetim mi illa uzatalim dedi.

Yönetim derken hoca ve ekibini de isin icine dahil ediyorsan o zaman yazdiklarimi yoksayabilirsin.

Aynen hoca da dahil bu dediklerine. Öyle eski evladım Semih gelsin, Arda yanımda dursun muhabbetleri bitmeli. Hoca da bu işe çanak tutmamalı.

ne yapıp edip NOVAK alınmalı bonservis bedeli yok saracchi kiralık sözleşmesini fesih edip NOVAK-SÜLEYMAN LUŞ tandemi yapılmalı novakı ben caponeye benzetiyorum tam arka direk golcüsü bu sezon 5 gol oldu biri bize tabiki.

ne yapıp edip NOVAK alınmalı bonservis bedeli yok saracchi kiralık sözleşmesini fesih edip NOVAK-SÜLEYMAN LUŞ tandemi yapılmalı novakı ben caponeye benzetiyorum tam arka direk golcüsü bu sezon 5 gol oldu biri bize tabiki.
Fb bırakmaz senelik 2.5m + 2m imza parası verir Koç

serbest kalmış feghouli yerine olabilir aslında giderse tabi

Bu yönetimle gerçekten iyi bir transfer sezonu geçireceğimizi mi bekliyorsunuz?

Türkiye
Türkiye
2425 Eki 2020 Saat25 gün sonra açılacak
transfer sezonu
trt de 1 temmuzda açıldı diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt