- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Bu tarz adamlar lazım bu sene bunu net bir şekilde gördük...
Hakeme baskı yapacak futbolcumuz yok Türkiye’de olmazsa olmaz...
Gelsinler bence de.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz adamlar lazım bu sene bunu net bir şekilde gördük...
Hakeme baskı yapacak futbolcumuz yok Türkiye’de olmazsa olmaz...
şimdi bu takıma ilk önce transferden sorumlu adam akıllı bir Sportif Direktör lazım...sonrada bakmamız lazım nereye ne lazım diye?
ilk önce bizi Muslera dönene kadar idare edebilecek iyi bir yedek kaleci lazım...buda Volkan Babacan olabilir...sonrada artık bizimde sistemimizin değişmesi lazım diye düşünüyorum...buda 3lü defans hattı olması lazım bence...elimizde ligin en iyi defans hattı var Luyindama Marcao ve bunlarında yanına Emin ve yedek olarakta Donk kalabilir bence...asıl iş Kanat beklerinde hem önlü hemde arkalı oynayabilecek ciğeri sağlam oyuncular lazım...ortasahayada şimdiki oyunculardan sadece Seri kalsın kalabilirse yoksa artık on numarasız takım kurmalıyız...Seri oyunkurucumuz onunda arkasınada iki tane savaşcı ortasaha bulmalıyız...gelelim Forvete...elimizde Falcao ve geri dönen Djagne var...satabilirsek ikisinide satalım ve onların yerlerine bir tane pivot santrafor ve bir tanede kıvrak bir golcü bulmalıyız...yedekleride altyapıdan sağlam oyuncular barındırmalıyız..Ali Yavuz Kol çok iyi bir sezon geçiriyor mesela....
---------------------------------Muslera----------------------------
(Volkan)
-----------Emin------------Luyindama----------Marcao----------
(Donk ve yedek transfer)
Solbek Kanat------------------------------------Sağbek Kanat
-----Transfer------------------Seri--------------------Transfer-----
-------------Falcao(veya yeni transfer)----Djagne(veya yeni tramsfer)------------
yedekleride altyapılardan ve bonservisi elinde oyunculardan kurabiliriz....
evet biraz uzun oldu ama sizce nasıl?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
O kadar çok değişecek kadro ver ki nereden başlayacağını şaşırıyor insan.
Başta yabancılardan Belhanda, Feghouli, Diagne, Falcao, Mariano, Saracchi ve Babel. Hatta Jesse ve Linnes.
Yerlilerden ; Şener, Ahmet, Jimmy, Selçuk.
Ama bunları yağabilecek bir yönetim var mı derseniz maalesef.
cok benziyorgomis'in diğer kuzeni de ümrniyespordaymış
![]()
Honore Gomis - Oyuncu profili 2026
Honore Gomis, 30, Senegal ➤ Qyzyljar Petropavlovsk, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 150 bin € ➤ * 27 Şub 1996, Leona Thiaroye, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Niye hep yönetim odakli bakiliyor. Babel'i yönetim mi aldi ilk transfer olarak yazin, Belhanda ya teklif varken yönetim mi yok kalsin ona ihtiyacimiz var dedi. Sener'i Jimmy yi yönetim mi zorla aldi, Selcuk ile 1 sezon daha yönetim mi illa uzatalim dedi.
Yönetim derken hoca ve ekibini de isin icine dahil ediyorsan o zaman yazdiklarimi yoksayabilirsin.
Fb bırakmaz senelik 2.5m + 2m imza parası verir Koçne yapıp edip NOVAK alınmalı bonservis bedeli yok saracchi kiralık sözleşmesini fesih edip NOVAK-SÜLEYMAN LUŞ tandemi yapılmalı novakı ben caponeye benzetiyorum tam arka direk golcüsü bu sezon 5 gol oldu biri bize tabiki.
Transfer yapması yeni kadro kurması için tudoru cagirmaliyiz
Belhanda = 2 şampiyonluk + 0 fener yenilgisi + kadikoy zaferi.Aynen sonra yeni Belhandalara Latovlevicilere Maiconlara 8-10 M falan verelim.
+ fb maclarind 2 kirmizi + Büyük maclarda 0 gol 0 asisst + avrupa maclarinda rezillik + avrupa maclarinda 0 gol 0 assistBelhanda = 2 şampiyonluk + 0 fener yenilgisi + kadikoy zaferi.
Nankör olmayalım.
Bardağın dolu tarafına bakalim.+ fb maclarind 2 kirmizi + Büyük maclarda 0 gol 0 asisst + avrupa maclarinda rezillik + avrupa maclarinda 0 gol 0 assist
aynen. abdurrahim başkan kimseyle küs kalamaz. hatta emre kılınça sivas razı değilse biraz bonservis de verelimNovakı almayalım etik olmaz.
8+2 mio bonservisBardağın dolu tarafına bakalim.