Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.267
- 15.095
- 1.878
Luyindama gitmemeli. Stoper gidiyorsa Marcao gitsin. Luyindamanin degeri sakatliktan ciktiktan sonra ve Avrupa Liginde 2-3 forvet tokaladiktan sonra iyi yükselebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan haberleri bos degil gibi. Mutlaka ilk 11 oyuncusu yerli alacagiz ama kimi.Maicon zaten arabistana dönmüs. Hersey iyi giderse
maicon 3-4
Telles 1.8
Bruma 250k
Fegh 5
Belhanda 5
Diagne belki 5-6
Neredeyse 20 Mio yapiyor. Bonus yapacaksak, Luyi 15 e satip, 6 ya Kaani alalim , ordan 9 Mio gelsin.
Total 30 mio bütce olusur. Güzel takim yapilir. Luyi gitmezse 20 mio bütce olur o da güzel
taliscayı alıp ligi başlamadan bitirmek lazımBellegarde ya Cyprien 2.0 diyenler var, Ndombele 2.0 diyenler var.
eger Seri kalip bu da gelecekse, Golatacak bi OS lazim. Giuliano/Teixeira/Talisca gibi. Veya Emre A. Güvenip daima oynatacagiz.
Nzonzi-Seri-Lemina transferlerinden sonra herkes oyle diyordu sonuc biz ligi degil lig bizi bitirditaliscayı alıp ligi başlamadan bitirmek lazım
arap olmadığı için fatih hocadan ret yer
Bu sene absürt sacma sezon gecirdik. Her hafta 3 farkli oyuncu yoktu. Bazen 5-6 oyuncu yoktuNzonzi-Seri-Lemina transferlerinden sonra herkes oyle diyordu sonuc biz ligi degil lig bizi bitirdi
bütün arapları istiyoruz buna nasıl salça olmadık şaşırdımArap olan bedava oyuncularda var bu bölge için ama beğenmiyorum. Adamların ülkesine bakmam sadece yeteneğine ve oyun yapısına bakarım, uyum sağlama ve geliştirme potansiyeli var mı diye. Orta saha için Peru, Mexico, Chile hırçın ve kaliteli oyuncular çıkarıyor son senelerde.
Dediğin gibi takımda bir Arap sevdası aldı başını gidiyor, eğer doğruysa Omar gelecekse Norveç milli takımında oynasa da yine Arap alıyoruz. Hemde o kadar teknik olmayan bir Arap.
mis gibi bedava 6 numara tapia , kaleye bedava Silviu Lung ,
ben hiç öyle bişey demedim şahsen. bitirici adam ligi bitirir. bu noktada yapıştıran bi 10 no ve hayvan gibi bi pivot santrafor iş görecektirNzonzi-Seri-Lemina transferlerinden sonra herkes oyle diyordu sonuc biz ligi degil lig bizi bitirdi
Biraz da futbol
Satılsın yıllık ücretten kurtulalım da para istemezBedava verelim o itler yemesin yeterki
Lusamba'nin bonservisi elinde Bellegarde'ye bonservis odeyeceginize gidin Lusamba'yi alin
Düşünsene renktaş, bu sene orta saha için gelen oyuncular ve mevcut oyuncularımızın aldığı yıllık maaşları. Bu adam öyle 2, 3 veya 4 milyon euro değil hatta bir milyon euro bile almıyor ama nedense bizim yönetim ve teknik ekip öyle oyuncular seçiyor ki yıllık ücreti yüksek ise ona göre performans da yüksek olacak sanıyor ama Johan Cruyff dediği gibi futbol basit bir oyun, bunu anlamıyorlar.