Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omer sag ayagin yok mu senin neden fake atip topu sagina cekmiyorsun hic mi beyin yok be kardesim ben izlerken utaniyorum sen sahada 50 defa aynisi yaparken utanmiyorsun

Bazen bir tek ben miyim diyordum buna kızan. Birde suratlanip geçmek istemesi yok mu rakibi? Senin pop kalkana kadar ohooooo. O yüzden ortada oynaması gerekiyor.

Benim görüşüm 2 veya 3 tane kaliteli oyuncu etrafında genç potansiyelli düşük maliyetli oyuncular ve alt yapıdan gelen oyuncularla çevrelemek anacak böyle kurtuluşa çıkarız yoksa malhanda ve ciguli gibilere para verirsek kayyum ensemize çöker.

Düşüncen çok mantıklı ve olması gereken de bu aslında. Hollanda ve Belçika liglerinde alan takımlar böyle yapıyor her sene. Ajax bile her bölge için bir lider oyuncu (masrafı yüksek) onların etrafına oyuncuları pişiriyor. Forvette Tadic, orta saha Ziyech ve defans Blind. Diğer oyuncuların hem çok genç hemde çok daha ucuza oynuyor. Basit ve kar odaklı bir futbol yapısı. Bizde her sene zarar olması için ellerinden geleni yapıyorlar :sopa:

Bizdeki en büyük sorun profesyonel yöneticilerin olmaması.. sanki 1990 yılında yaşıyoruz internet yaygın değil haberleşme yok öyle belli başlı 2-3 menajerin elindeki oyuncularla dönüp duruyoruz.. scout ekibi desen taraftardan daha beter durumda.. sanki milletin aldığı oyuncular uzaydan geliyor gibi o buraya gelmez bu şuraya gitmez türlü bahaneler.. boşa çıkan 30 yaş altı kimseye sulanmiyoruz bile nerde falcao gibi turşusu çıkmış adam var direk bizim listeye giriyor.. bu yaz kağıt üstünde premier ligden güzel kiralamalar yaptık ama ya form tutmasınlar ya sakatlandilar..belki son 20 yılın en iyi transfer dönemiydi ciddi şanssızlık yaşadık.. ffp yüzünden bir süre daha elimiz kolumuz bağlı maalesef bu süreçte bedava adam alamiyorsak bile seri lemina andone nzonzi tarzı kiralama işlerine girmeliyiz... Asıl sınav ffp bitince başlayacak kiralıklar en fazla 1 yıl kaybettirir ama belhanda cagne gibi hatalı transferler yillarımıza mal oluyor..
Şunu da belirtmekte fayda var Mustafa Cengiz yönetimi geçmişe bakınca transfer konusunda başarılı sayilabilecek bir yönetim( birkaç hatası illa ki oldu) ama Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak çok daha iyisini yapmamız gerekir abdurrahimlerle falan olmaz bu is

EcUhdoaXQAAK40v

kalite

Falcao hala mı yok yav roket mi yedi bu adam her sakatlıkta dönmesi 5 yılı buluyor.

Falcao bey yine kadroda yok geldigi güne lanet olsun buda hem taraftara hemde yönetime ders olsun

Falcao'nun durumu zaten gelmeden öncede belliydi adama kızmaya gerek yok. Monaco'da chelsea'de yasadığı sakatlıklar ortada, Galatasaraya özel bir durum yok.

Taraftar olarak isim transfer istedik ve geldi. Katkı olarak bunların yasanacağını ön gören cok insan vardı.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen bir tek ben miyim diyordum buna kızan. Birde suratlanip geçmek istemesi yok mu rakibi? Senin pop kalkana kadar ohooooo. O yüzden ortada oynaması gerekiyor.
Ömer'in aldığı para belli, kapasitesi belli. Sahada elinden geleni de fazlasıyla yapmaya çalışıyor.
Ama geçim kaynağı futbol olan birisi, bu meslekten ekmek yiyen birisinin 29 yaşına kadar ters ayağını hiç geliştirememiş/geliştirmemiş olmasını kabul edemiyorum. Her antrenmandan önce ya da sonra 20-30 dakikanı ayırsan en azından kısa mesafe pasları atabilir, ters ayağınla top kontrol edebilir, fake atıp gelişi güzel orta açabilirsin. Ters ayağını kullanamayan futbolcu gördükçe kafayı yiyorum.

Apo Albayrak ve Yusuf Günay gibi yöneticiler varken bu yaz dönemi de fazla beklentiye girmeyin hoca zaten bir arda sevdadır gidiyor tımarhaneye dönmeyiz umarım

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

teşekkür etmekten başka birşeyi yok vizyon yok işi gücü sarılıp sırıtmak haa birde kimseye arasını bozmamak ve mağlubiyetlerde ortadan kaybolur.

Alan ile anlaştık kulübü ile anlaştık diyor sonra alan gelmek için herşeyi yapıyor diyor nasıl bir mantık anlamıyorum

Bizi asil bitiren Falcao'nun yedegini almamak. Genc ve potansiyelli pivot santrafor alacaktik. Bizim scout ve teknik heyet bu konuda cok kotu. Su Basak'in aldigi forveti biz alamaz miydik veya ona benzeri?
Eminim Sorloth'u filan duymamislardir bile

luyindama satılır borçlar hafifletilir , gelecek sene avrupa'da olmayacağımıza göre mütevazi bir kadro ile mücadele edilir diye düşünüyorum.

Belhanda muhtemelen 4-5 m'a satılır , feghouli alacaklarına karşılık feshedilir.

Mensah 9-10m gibi bir rakama alınır.

Falcao'da yedek olarak kalır.

1594123601437.webp

Bu Monaco da eskiden Dado Prso diye bir eleman vardı. Şampiyonlar Ligi'nde Deportivoysa 5 gol atmıştı. Bunu da niye yazdım bilmiyorum.

luyindama satılır borçlar hafifletilir , gelecek sene avrupa'da olmayacağımıza göre mütevazi bir kadro ile mücadele edilir diye düşünüyorum.

Belhanda muhtemelen 4-5 m'a satılır , feghouli alacaklarına karşılık feshedilir.

Mensah 9-10m gibi bir rakama alınır.

Falcao'da yedek olarak kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 84848
Doktor, Allah icin bir dahaki sefer spoiler icine koy, kör oldum.

Artem Dzyuba neden düşünülmüyor?

------------Okan
Sağbek-Marcao-Luyindama-Sarrachi
---------Taylan--Seri
Yunus-Emre Akbaba-Emre Kılınç
-----------Dzyuba

Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt