Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda soru isaretli yabanci olmamasi lazim. Artik yedek olur diye yabanci bekletemeyiz. Muslera, Luyindama, Marcao ve Saracchi disinda hic bir yabancinin kalmasina gerek yok. Muslera'nin sözlesmesi 6 ay dondurulsun.

Kiralik Lemina, Seri ve Andone gidiyor. Donk ve Mariano'yu Nagatomo gibi yalandan gözyasi dökerek ugurla.

Maicon icin Araplar 3.5 milyon euro vermis. Gitmis. Mac satan Feghouli haini ve diger arap arkadasini derhal sat. Linnes senelerdir burada ve yedekten öteye gidemedi. Gitsin köyüne dönsün cocugunun egitimi icin en hayirlisi bu olur.

Bir daha Youtuber transfer etme, Babel'i 1-2 bile vermiyorlarsa bedava yolla bir yere. Maca cikmak icin götü sivazlanan kolombiyali ahlaksizi derhal yolla. Sahaya ciktigindan cok masada pazarlik yapti.

Ozornwafor ve Sekidika belli ki oynatilmayacak, gitsinler kendilerini kurtarsinlar. Aldiklari 3 kurus para zaten takim bulurlar. Diagne'yi ariza diye göndermissin, böyle karakteri bozuk adamlari alip kimyani bozdurma. 5-6 neyse yolla gitsin.

Maas bütcesinde sicip sivamaya gerek yok. Luyindama, Marcao ve Saracchi'nin ücretlerinin cok cok üstüne cikma. Alacagin sag beke 2.5 milyon euro maas verme mesela. Sakat forvete 4-5 verme. Kiralik Andone ve Mitroglou gibi adamlara dünyanin parasini ödeme.

Takimi genclestir, hizlandir, Muslera'nin disinda bir tane karakteri bozuk olmayan, namuslu ve profesyonel bir 30 yas üstü orta saha alabilirsin. Baska alma.
Çok iyi ama okurken hep aklıma tek bir soru takıldı ''hangi parayla ?''
Luyi ve Marcao da takımda kalsın demişsin bi de üstat
Bu adamlar en çok para kazanacağımız adamlar sonuçta

Linnes ve Donk kesinlikle elden çıkarılmalı seneye 10 maksimum 11 yabancı olması lazım. 8 tane direkt oynayacak adam diyelim Muslera ile birlikte, Ön taraf içinde 3 tane yabancı yedek olsun.

Çok iyi ama okurken hep aklıma tek bir soru takıldı ''hangi parayla ?''
Luyi ve Marcao da takımda kalsın demişsin bi de üstat
Bu adamlar en çok para kazanacağımız adamlar sonuçta
luyindama ve marcao'yu satsan bile onlarin yerine stoper falan alamazsin büyük ihtimal

akbaba ve diagne gibi 2 adama bütün bonservisi gömüp rezil ederler

Marcao icin iyi teklif gelirse satilsin. Luyindama sayesinde Kaan + Luyindama ikilisi bile baya saglam olur. Geri kalan parayida genc türklere veya scout transferlere harcasinlar.

Baya baya Arda'nın takımı kurtaracağını düşünen arkadaşlar var ya. Gelsin gelecek sezon en çok ona küfür edeceksiniz. Selçuk'la da bir sezon daha sözleşme imzalarsak dükkanı kapatıp gidelim.

Demek gelecek sezon 3 yerli oyuncu 11'de olmak zorunda. 2 sezon sonra 5 yerli olacak saka gibi.

Bedava, Afrikalı veya ucuz Güney Amerika ülkelerinde yetenekler getirin. Yaş sınırı 22-23 en fazla. Vereceğin para en fazla 2-3 mio

Demek gelecek sezon 3 yerli oyuncu 11'de olmak zorunda. 2 sezon sonra 5 yerli olacak saka gibi.
Sadece o kadari olsa neyse, bir de alt yapidan cikmis olmali sanki kuluplerimiz alt yapidan oyuncu yetistiriyor. Yeni Sabriler h.o.

2021-2022 sezonunda ilk 11'de alt yapıdan yetişmiş 01.01.2000 ve daha sonra doğmuş bir futbolcu bulundurulması zorunlu olacaktır.

2022-2023 sezonunda ilk 11'de alt yapıdan yetişmiş 01.01.2002 ve daha sonra doğmuş iki futbolcu bulundurulması zorunlu olacaktır.

Sadece o kadari olsa neyse, bir de alt yapidan cikmis olmali sanki kuluplerimiz alt yapidan oyuncu yetistiriyor. Yeni Sabriler h.o.

2021-2022 sezonunda ilk 11'de alt yapıdan yetişmiş 01.01.2000 ve daha sonra doğmuş bir futbolcu bulundurulması zorunlu olacaktır.

2022-2023 sezonunda ilk 11'de alt yapıdan yetişmiş 01.01.2002 ve daha sonra doğmuş iki futbolcu bulundurulması zorunlu olacaktır.
böyle beyinsizce kurallar cikaranlari tebrik ediyorum

sahaya cikacak adamlarin dogum tarihine kadar karisiyorlar

futbolcularin giyecegi donlara ve coraplara bile müdahale ederler yakinda

Bunlar nasıl kurallar ya, Belki maçta sakatlanacak altyapı oyuncusu onun bölgesinin adamı olmayacak yedekte altyapıdan, Bunlarda futbol yönetiyor.

abi niye bu kurallar açıklanmadan önce herkes demiyo muydu maç kadrosunda veya 11de altyapıdan oynatma kuralını getirin falan diye
bence iyi bu, yeni sabriler olup olmaması bizim elimizde, atalayın falan prof maçı yok diyen arkadaşlar vardı bu sayede oynarlar en azından

Vallahi ben bu başlığa adim adim ne yapılması gerektiğini hangi oyuncu grubuyla hangi stilde oynamamız gerektiğini yazdım.

Gomis para istiyor diye gönderdik, peşine diagneyi 5 ay kullanıp disiplinsiz diye gonderdik yerine aldığımız 3 adamda babel yasam stili yüzünden 5 ay sonra gönderildi, 35 yasinda avrupa görmüş çakal forvet aldik gelen 10 ay oldu bu süreçte herif 16 mac oynayabildi her ay 1.5 maç. Digri zaten sakatlıktan follos oldu bteicilig falan olmayan şubatın sonuna nasıl döneceği belli olmaynbr oyuncuyu niye tuttuk mantıklı açıklayabilen yok.
Hocansından, yardimcilarina, transferlerden maç içi değişikliklere kadar leş bir sezon leş leş. Hesap vemesi gereken bir varsa basimizdaki adamdır. Bu takim iki senedi niye leş gibi kardeşim

abi niye bu kurallar açıklanmadan önce herkes demiyo muydu maç kadrosunda veya 11de altyapıdan oynatma kuralını getirin falan diye
bence iyi bu, yeni sabriler olup olmaması bizim elimizde, atalayın falan prof maçı yok diyen arkadaşlar vardı bu sayede oynarlar en azından

O alt yapi kurali iyide, ama bir sene icinde takimlar nasil birden iyi alt yapidan oyuncu cikaracak? Böyle seye biraz zaman vermek daha mantikli olmazmi? Söyle 3-4 sene sonra o kural gelse bence daha iyi olurdu. O zamana kadar birde takimlara, yayin gelirin bir kismini alt yapiya yatirmalisiniz kurali getirseler ve genclere adam gibi tehsisler kursa takimlar daha iyi olur. Gecen Süleyman Lusun calisti sahayi gördüm. Bizim Bezirksliga takimin sahasi ordan iyi duruyordu

O alt yapi kurali iyide, ama bir sene icinde takimlar nasil birden iyi alt yapidan oyuncu cikaracak? Böyle seye biraz zaman vermek daha mantikli olmazmi? Söyle 3-4 sene sonra o kural gelse bence daha iyi olurdu. O zamana kadar birde takimlara, yayin gelirin bir kismini alt yapiya yatirmalisiniz kurali getirseler ve genclere adam gibi tehsisler kursa takimlar daha iyi olur. Gecen Süleyman Lusun calisti sahayi gördüm. Bizim Bezirksliga takimin sahasi ordan iyi duruyordu
aga çıkarıp koyacaksın işte ne zamanı artık zaman kaybetmek yok rumen liginde veletler cirit atıyo onlar kadar olamicaz mı

Ben onlardan değildim ama alt yapıya yatırım yapmadan bu şekilde oyuncu kazanamazsın. Öyle 1 senede olacak bir şey değil ayrıca. Iyi oyuncu var da hocalar mı oynatmıyor? Terim bu sene hangi genci kazandırdı?

Ben onlardan değildim ama alt yapıya yatırım yapmadan bu şekilde oyuncu kazanamazsın. Öyle 1 senede olacak bir şey değil ayrıca.
abi paso topcu alıyodu terim alt yapıya, o abarttıkları jenerasyonu görelim işte ne kadar topcularmış hani atalay recep falan
bana kalsa süleymanı ve ali yavuzu al geç ama ...
yapsalardı abi yatırımı, illa kural mı beklicez şu şartlarda yatırım yapmış olan kazanacak gibi. alt yaşlarda da takımlarımız hep lderliğe oynuyo diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt