Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.

Aylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
geçmiş olsun dostum

maclar penaltilara gidince ilk 5 penaltidan birini muhakkak alt yapidan cikan topcu atmali diye biseyler cikarirlar artik
bunu daha nasil ileriye götüreceklerse
trabzonun avrupaya gitmek isteyen gencolari simdi milyon euroluk kontratlara imza atip kendilerini gelistirmeden milyonlari götürecek
son sampiyon basaksehirin kadrosunda alt yapidan cikan tek topcu mahmut o da senelerdir oynuyor, yasi kemale erdi
sana iki mac dozu epl yaziyorum kanka

Valla Emre K. gelecek ama istatistigin kralini yapan Emre Akbaba'ya bile eh diyoruz. Luyindama yerine Marcao gitsin.
Marcao 13 m
Belhan. 4 m + 3 milyon maasi
Cagne. 5 m
Maicon. 3
Babel. 0 + 2 milyon maasi
Telles 2 m
Yunus. 2 m
Yaklasik 34 milyon para.
Falcao, Ahmet, Jimmy. Jesse filan kiralik veya bonservissiz. Fegh'i bilemiyorum ama isteyen varsa hemen satalim.
Gelenler
Irfan. 10
Kaan. 6
Mendy free
Omar. free
Emre. free
Onye. 1.5 kira + opsiyon
2 forvet ?
1 kaleci. ?
Arda. free
Caner. free
Eger bu hamleler yapilirsa 2 forvet + kaleci icin 16.5 milyon para kaliyor. Emre 10 numarada olmaz diyorsak oraya da bir tranafer yapilir. Seri'yi de artik istemiyorum. Onu oynatacak takimi kurmak zor.

Geçmiş olsun

Yerlilerden kimi transfer edeceğiz bilmem ama bu sefer şu çocuğu göndermek hata olur
Bir kere de takımızda izleyelim

4ecd95742aaa457cbd084ba72c163519.webp

Geçmiş olsun 🙏

şimdi biz diyelim falcao ve fegi saldık onların maaş boşluğunu transferde kullanabilecek miyiz yoksa illa para girişi mi olmalı

sen hic bir sekilde planlama yapmadan her önüne geleni alip bir kadro yazmaya calisirsan bir sey cikmaz tabi. balik bastan kokar. hamza kupalari müzeye tasidi ama abidik gubidik transfer dönemi gecirdikten sonra 2 senemiz heba oldu.

gecen sene sampiyon olduktan sonra akli selim isler yapmadik. satin alma zorunlulugu koydugumuz luyindama disinda hickimseye bonservis ödeyemedik. diagne, belhanda ve feghouli'yi satip bir tane adam akilli sol bek, 2 kanat ve bir forvet almak lazimdi.

zonzi, seri, lemina falan fisek gibi isleyen kanat ve forvetlerle (ki mariano da isteyince oynayabiliyordu) epey faydali olurdu. bu orta sahalarin özünde hepsi belli bir kaliteye sahip ama lemina bes para etmez iste sakatlik sorunundan dolayi.

fenerde sürünen sener cöpünü ve jimmy durmazi aldilar ya. jimmyi alacaksan bile 1+1 yaparsin oynamazsa gönderirsin. seneri oynatacagina okan kocuk sag bek oynasin daha iyi oynar.

Ya düşündükçe küfür ediyorum. Bu kadar saçma sapan yönetilen başka bir kırum yoktur. Ulan yabancı sınırı nedir be. Koyarsın ilk 11de 2 tane alt yapıdan yetişme 23 yaş altı türk oynayacak diye bi kural şu koyduğun kuralın 10 katı daha yararı olur. Neyse sandıkta görüşürüz elbet !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt