Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Hala nakamba bellagarde diyo ben bu adamı yakalarsam çok ois döverim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeter abi yeter bu 2000liler siyasete falan pek ilgi duymuyor gibi ama. gencleri böyle aylak aylak dolasmaya alistirdilar, cogu gercek hayattan kopuk yasiyor, 1-2 sene hazirlandigi sinavda panik olunca tüm emekleri heba oluyor, psikolojileri cöküyor.Ya düşündükçe küfür ediyorum. Bu kadar saçma sapan yönetilen başka bir kırum yoktur. Ulan yabancı sınırı nedir be. Koyarsın ilk 11de 2 tane alt yapıdan yetişme 23 yaş altı türk oynayacak diye bi kural şu koyduğun kuralın 10 katı daha yararı olur. Neyse sandıkta görüşürüz elbet !
çok kötü şeyler olabilir dostum kendine dikkat et parkta bahçede falan uyumanı öneririmAylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
kaynakçok kötü şeyler olabilir dostum kendine dikkat et parkta bahçede falan uyumanı öneririm
ahmet denizcikaynak
Umarım Emre Kılıncı almışızdır. Ayrıca bugünkü karardan sonra MHY konusunda keşke alsaydık diyorum.
ogulcan caglayan gibi bir baltaya sap olamamis müzmin yeteneksizlerin pesinden kosup yine 4-5 senelik kontratlar veririz. kümede kalmaya oynayan rizenin yedek oyuncusunu bize 4.forvet veya 3.sag kanat alternatifi olarak alirlar kesin.
çok kötü şeyler olabilir dostum kendine dikkat et parkta bahçede falan uyumanı öneririm
Emre Kilinc yedek kulubesinde guzel maas alir bizde. MHY'i alsaydik fena olmazdi dedigin gibi.Umarım Emre Kılıncı almışızdır. Ayrıca bugünkü karardan sonra MHY konusunda keşke alsaydık diyorum.
senin için mum yakacağımValla kaçarı yok. Evdeyiz mecbur
fm'de galatasaray ile 6 mac üst üste kazanamazsan muhtemelen yönetim son bir kez seni görüsmeye davet eder ve sonraki deplasmanda yenilirsen kovarlarBunlar fmde bile kulüp yönetemez Murhan
Yabancı sınırı olayı her şeyi berbat etti Alper zaten Türkiye de elle tutulur fazla türk yok. Aliağa dan Alparslanı da almak gerekiyor.Emre Kilinc yedek kulubesinde guzel maas alir bizde. MHY'i alsaydik fena olmazdi dedigin gibi.