Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya düşündükçe küfür ediyorum. Bu kadar saçma sapan yönetilen başka bir kırum yoktur. Ulan yabancı sınırı nedir be. Koyarsın ilk 11de 2 tane alt yapıdan yetişme 23 yaş altı türk oynayacak diye bi kural şu koyduğun kuralın 10 katı daha yararı olur. Neyse sandıkta görüşürüz elbet !
yeter abi yeter bu 2000liler siyasete falan pek ilgi duymuyor gibi ama. gencleri böyle aylak aylak dolasmaya alistirdilar, cogu gercek hayattan kopuk yasiyor, 1-2 sene hazirlandigi sinavda panik olunca tüm emekleri heba oluyor, psikolojileri cöküyor.

Mert Hakan yine değere binecek çıkıp ta şimdi ilk verdikleri teklifin 2 katını verir bizimkiler ışte böyle salak futboldan anlamayan bi halt bilmeyen daha doğrusu paranın peşinde koşturan şeref yoksunu ınsanlar yüzünden yine tarık çamdallara muhtaç olup kadromuza katacağız ederi 1 etmeyen adama 5 vericez yazık yine türk futbolunun içine edecekler tam yükselişe geçmişken avrupaya oyuncular gönderirken milli takım da çoğu mevkideki topçular avrupada iyi kulüplerde oynarken bunun yapılması düpe düz hainliktir.

Aylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
çok kötü şeyler olabilir dostum kendine dikkat et parkta bahçede falan uyumanı öneririm

Umut Meraş- Kaan Ayhan banko alınmalı.
Mert Hakan bu durumda çok değerlendi arkadaşlar daha yüksek bi teklifle araya girecek bi Fatih Hocayla belkide Arda'yla biz alabiliriz.
Kaleye de Volkan Babacan kesin almak lazım.

Seneye en kötü Kaan - Umut - Volkan ile 3 Türk yaparsın Muslera gelince de Emre Kılınç olabilir Akbaba olabilir Mert Hakan olsa çok güzel olurdu ışte bakalım hayırlısı

ogulcan caglayan gibi bir baltaya sap olamamis müzmin yeteneksizlerin pesinden kosup yine 4-5 senelik kontratlar veririz. kümede kalmaya oynayan rizenin yedek oyuncusunu bize 4.forvet veya 3.sag kanat alternatifi olarak alirlar kesin.

ogulcan caglayan gibi bir baltaya sap olamamis müzmin yeteneksizlerin pesinden kosup yine 4-5 senelik kontratlar veririz. kümede kalmaya oynayan rizenin yedek oyuncusunu bize 4.forvet veya 3.sag kanat alternatifi olarak alirlar kesin.

Bunlar fmde bile kulüp yönetemez Murhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt