Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan henuz 25 yasinda yerinde olsam Turkiye'ye gelmezdim.

Mert Cetin de Verona'ya kiralik gidecek haberleri vardi.

20200709_135212.webp

Oyuncu satmayi beceremeyen bir yonetim var. Eger becerikli bir yonetim olsaydi gecen sezon bu adami en az 15 milyona satardi.

ilk 11'de mecburen 3 Türk oynayacak şuan için takımda ilk 11 oynamayı hak eden tek Türk oyuncu Emre Akbaba. Ömer Bayram ve Emin Bayram belki ilk 11'e monte edilebilir. Diğer taraftan Adem Büyük, Yunus Akgün ve eğer gerçekten alındıysa Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan da Türklerde rotasyon oyuncuları olur. Kaan Ayhan, Hasan Hüseyin Uçar, İrfancan Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Mert Çetin falan bu oyuncuları almaya çabalamalıyız.
Akbabada oynayamaz çok vasat oyuncu

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım

ahmet samimi söylüyorum bak manyak olursun birader

Yani anlaşılmayan konu yerli oyuncu düşmanlığımız yok. Yetenekli alt yapıdan gümbür gümbür adamlar gelse en çok biz memnun oluruz ve biz oynamasını sağlarız. Şuan A milli takım haricinde olup büyük takımlarda banko oynayabilecek kaç tane yetenekli adam var. 3 kuruşluk anadolu takımlarında bile oynayabilecek kapasitesi olmayan adamlara sadece yerli diye büyük rakamlar ödemek son derece saçmalık.

bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım

Ahmetcim canim benim kendini alintilama

Şu anda önümüzde yapmamız gereken tek iş 3. olup Trabzonspor'un ceza almasını beklemek. kim şampiyon olursa olsun. O bizim derdimiz değil. Ezeli rakiplerimizin önünde bitirelim en azından ve Şampiyonlar Ligi elemesi oynayalım. O heyecanı yaşayalım. Giremesek de UEFA'dan devam ederiz. Sivas en az bizim kadar kötü. Ama bizim ölüm fikstürümüz (Başakşehir, Trabzonspor, Alanyaspor) bitti. Biz biraz daha rahatız. Arkamızdan gelenlerin de hali ortada. 3. olup yolumuza bakalım derim ben.

Ondan sonra da son güne 5 transfer bırakmadan en azından transfer döneminin bitimine 2-3 gün kalana kadar ihtiyacımız olan bölgeleri kapatalım. Elimizdekileri gönderelim. Son 2 gün Taylan gibi Ömer gibi ucuza yerli kapatırız uyarsa. Zaten sezonu taraftar hariç bütün camia bitirmiş maçlar oynanmıyorken. O arada da transferler, eksikler, gidecekler, gelecekler düşünülmüştür. Transfer sezonu hayırlı geçer umarım.

Kaan bence sag bek zor oynar. O pozisyon icin biraz agir kalir.

Adam en son 6 sene önce orda oynamis. Hoca onu belki milli takimdaki gibi 6 no olarak oynatir ama sag bek oynatmaz.
3lü stoper de sagda oynar ama dedigin gibi sag bek icin cok defansif kalir

beIN Sports yorumcusu Raşit Altun: "Galatasaray; 2.5 milyon euro'ya Ahmet Çalık'ı aldığında, Başakşehir, 1.6 milyon euro'ya İrfan Can'ı aldı."

Şuan ahmet çalık piyasa değeri 400.000 euro , ifranın piyasa değeri 7 milyon euro hep diyorum alırkende satarkende kazandıracak yönetici ve hoca lazım .

Yani reis bende bayıldığım için yazmadım da şöyle takıma bakıyorum yabancılardan en kolay vazgeçebileceğim Saracchi olurdu veya yeni sağ bekin yerli olması gerekiyor

Tutup Marcao&Luyindama ikilisini bozmaya hiç gerek yok
Muslera yerine yerli bir kaleci ile de devam etmek saçmalık
Orta saha üçlüsünün en az ikisi yabancı olacak
Kanatlardan en az birisi yabancı olacak
Forvet %100 yabancı olacak

Beklerin en azından birisi yerli olabilir Kaan sağ bek Mert Müldür sağ bek olabilir Nazım yedek için iyi bir tercih olabilir Umut Meraş sol bek için bir tercih olabilir becerebilirsek Süleyman Luş 'u A takım düzeyinde oynatmak büyük bir iş olurdu

Tamam çok fazla yerli bek oyuncu havuzu yok kabul ediyorum ama bir şekilde beklerden birisinin yerli olması gerekiyor reis Defans Dörtlüsü + Kaleci ile 5 yabancı hakkımızı harcamak çok mantıklı değil

beIN Sports yorumcusu Raşit Altun: "Galatasaray; 2.5 milyon euro'ya Ahmet Çalık'ı aldığında, Başakşehir, 1.6 milyon euro'ya İrfan Can'ı aldı."

Şuan ahmet çalık piyasa değeri 400.000 euro , ifranın piyasa değeri 7 milyon euro hep diyorum alırkende satarkende kazandıracak yönetici ve hoca lazım .
Doğru demiş irfan gençlerdeyken parlamıştı alınmalıydı ama ileri görüşlü hoca şart.

Arada gençler maçına giderim baba takımı olduğu için sempatim de var canlı izlerken bile o dönem irfan can kendini belli ediyordu oyunuyla ben bile amatör çıplak gözle bunu görüyorken milyonları götüren sayın teknik ve scout ekibi uyudu mert çetin de aynı şekil kaçırdılar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images (25).webp

Aslında kadro olarak çok kötü durumda değiliz bizim sıkıntımız orta saha ve forvette

Sakatlanmayan gomis gibi bir forvet bulsak

Seri Lemina Belhanda Orta Sahasını tamamen değiştirsek yine rahat kafaya oynarız

Ortaya en az 2 tane köpek gibi koşan adam şart eli belinde sağa sola pas veren adamlarla türkiye liginde bir yere varamazsın.

Önlerinde frikik kullanan yaratıcı şutu olan bir 10 numara alsan işlem tamam

toplam 4 iyi transferle taş gibi takım olur tabi becerebilirlerse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt