- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kaan Ayhan gelmeliyeni yabancı kuralı beklerimizden birinin türk olması gerekliliğini ortaya çıkarıyor neyazıkki. yabancı hakkımızı mümkün olduğunca hücumda kullanmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan gelmeliyeni yabancı kuralı beklerimizden birinin türk olması gerekliliğini ortaya çıkarıyor neyazıkki. yabancı hakkımızı mümkün olduğunca hücumda kullanmalıyız.
Bence yabancı sınırlaması için yapabileceğimiz en doğru hareket Emre Akbaba&Emre Kılınç ikilisini 11'e kazandırmak olmalı + Ömer Bayram her ne kadar bayılmasam da sol bek oynayabilir yeni sınırlama ile birlikteyeni yabancı kuralı beklerimizden birinin türk olması gerekliliğini ortaya çıkarıyor neyazıkki. yabancı hakkımızı mümkün olduğunca hücumda kullanmalıyız.
Ffp bitene kadar tutuoruz galiba
Bence yabancı sınırlaması için yapabileceğimiz en doğru hareket Emre Akbaba&Emre Kılınç ikilisini 11'e kazandırmak olmalı + Ömer Bayram her ne kadar bayılmasam da sol bek oynayabilir yeni sınırlama ile birlikte
+ Bunun haricinde bonservis ödeyebilirsek Kaan Ayhan'ı stoper olarak değil ama ön libero olarak takıma kazandırmak olabilir (Stoper ikilimizin hiçbir durumda bozulmamasından yanayım)
Yani Kaan&E.Akbaba&E.Kılınç ve Ömer Bayram yeni sezonda ilk 11 düzeyinde forma giyebilir bu takımda

Kaan Ayhan gelmeli
bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım
belli olmaz iyi futbolcularsa marcaoyu satıp alabiliriz yabancı kuralı geldi sonuçtaCenk Özkaçar haberleri bir süredir yazılıyordu zaten büyük takımlara. Ravil Tagir ise zaten kendi yaş grubunun en potansiyelli oyuncusu. Onun bonservisini ödeyebilecek para da bizde yok maalesef. Ravil İstanbul takımlarına uğramadan Avrupa yapacaktır diye düşünüyorum. Önceki transfer dönemlerinde de bu arkadaş sabahtan akşama kadar her ismi yazıyordu.