Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni yabancı kuralı beklerimizden birinin türk olması gerekliliğini ortaya çıkarıyor neyazıkki. yabancı hakkımızı mümkün olduğunca hücumda kullanmalıyız.
Bence yabancı sınırlaması için yapabileceğimiz en doğru hareket Emre Akbaba&Emre Kılınç ikilisini 11'e kazandırmak olmalı + Ömer Bayram her ne kadar bayılmasam da sol bek oynayabilir yeni sınırlama ile birlikte

+ Bunun haricinde bonservis ödeyebilirsek Kaan Ayhan'ı stoper olarak değil ama ön libero olarak takıma kazandırmak olabilir (Stoper ikilimizin hiçbir durumda bozulmamasından yanayım)

Yani Kaan&E.Akbaba&E.Kılınç ve Ömer Bayram yeni sezonda ilk 11 düzeyinde forma giyebilir bu takımda

Ffp bitene kadar tutuoruz galiba

Yok Fatih Terim hala bu kafadaysa biz boş yere transfer filan konuşmayalım Feghouli de kalsın Mariano'da kalsın Falcao'da kalsın hatta Babel Diagne filan da dönsün takıma

Feghouli'yi Belhanda'yı filan takımda tutup Luyindama veya Marcao'yu satarsa o zaman görün siz ...

Bence yabancı sınırlaması için yapabileceğimiz en doğru hareket Emre Akbaba&Emre Kılınç ikilisini 11'e kazandırmak olmalı + Ömer Bayram her ne kadar bayılmasam da sol bek oynayabilir yeni sınırlama ile birlikte

+ Bunun haricinde bonservis ödeyebilirsek Kaan Ayhan'ı stoper olarak değil ama ön libero olarak takıma kazandırmak olabilir (Stoper ikilimizin hiçbir durumda bozulmamasından yanayım)

Yani Kaan&E.Akbaba&E.Kılınç ve Ömer Bayram yeni sezonda ilk 11 düzeyinde forma giyebilir bu takımda

:düdük:

Normal seviyede oynarken mobbing yapilan adami normalde o kirmizidan sonra hemen siler saniyordum.

bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım

Bu fotoda ayakta gülerek şarkı söyleyen dün yenildigimiz alanyasporun yabancıların çoğunu transferini gerçekleştiren ve meri demiralin menajer Melih yazıcı ozaman babasının kasap dukaninda kasapti arkadaşımızdı . Şimdi Porsche ile geziyor Karamürsel geldiğinde bu arada bende yere doğru bakan kişi Clio ile 8 -5 calisiyoruz
IMG-20200709-WA0028.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım

Cenk Özkaçar haberleri bir süredir yazılıyordu zaten büyük takımlara. Ravil Tagir ise zaten kendi yaş grubunun en potansiyelli oyuncusu. Onun bonservisini ödeyebilecek para da bizde yok maalesef. Ravil İstanbul takımlarına uğramadan Avrupa yapacaktır diye düşünüyorum. Önceki transfer dönemlerinde de bu arkadaş sabahtan akşama kadar her ismi yazıyordu.

1594296609478.webp

hocasindan_mert_cetine_ovgu_1572629557_931.jpg

Acilen Kaan Ayhan ve mert çetin alınmalı Kaan aynı zamanda sağ bek olarakta oynuyor, mert ile kiralık satın alma opsiyonlu anlaşabiliriz. 2 yerli stoper yapmalıyız birde emin bayram var güzel olur o bölge

Sat Marcao'yu 15 milyona, al ikinci ligden ayni Marcao gibi sol ayakli stoper olan Cenk Ozkacar-Erdi Dikmen ikilisinden birini 1-1.5 milyona

Luyindama
Cenk/Erdi
Emin Bayram
Isik Kaan
Ozornwafor/Transfer

hiç bir bilgim,haberim yok ama sürpriz bir soner aydoğdu görebiliriz bence. Fatih hoca sever böyle hamleleri. Karşı çıkmam ben, fena oyuncu değil.

Kaan bence sag bek zor oynar. O pozisyon icin biraz agir kalir.

Adam en son 6 sene önce orda oynamis. Hoca onu belki milli takimdaki gibi 6 no olarak oynatir ama sag bek oynatmaz.

Cenk Özkaçar haberleri bir süredir yazılıyordu zaten büyük takımlara. Ravil Tagir ise zaten kendi yaş grubunun en potansiyelli oyuncusu. Onun bonservisini ödeyebilecek para da bizde yok maalesef. Ravil İstanbul takımlarına uğramadan Avrupa yapacaktır diye düşünüyorum. Önceki transfer dönemlerinde de bu arkadaş sabahtan akşama kadar her ismi yazıyordu.
belli olmaz iyi futbolcularsa marcaoyu satıp alabiliriz yabancı kuralı geldi sonuçta

ilk 11'de mecburen 3 Türk oynayacak şuan için takımda ilk 11 oynamayı hak eden tek Türk oyuncu Emre Akbaba. Ömer Bayram ve Emin Bayram belki ilk 11'e monte edilebilir. Diğer taraftan Adem Büyük, Yunus Akgün ve eğer gerçekten alındıysa Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan da Türklerde rotasyon oyuncuları olur. Kaan Ayhan, Hasan Hüseyin Uçar, İrfancan Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Mert Çetin falan bu oyuncuları almaya çabalamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt