Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
Kıyamam onamensah zihinsel engelli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıyamam onamensah zihinsel engelli
mensah zihinsel engelli
malatya başkanı da karşı sınıra
ewt dümdüz salak bi adamBelhandaya sövulenin iki katı kufur yer.
Gonul isterki orta sahaya
Seko Fofana - Moussa Sissoko tarzi oyuncular alalim.
Bunlari alamiyorsak, burda scouting devreye girer. Belcika kulupleri yillardir 1-2-3m euroya cok iyi yetenekler buluyorlar, bizim Emre utkacan napiyor cok merak ediyorum
en mantıklı hamleLevent Tüzemen: "Galattasaray, Diagne'yi büyük paraya satamayacaksa, önümüzdeki sezon oynatmanın planlarını yapmalı. Yanına da Trezeguet'e gelirse büyük iş olur. Bu ikili gol yollarındaki sıkıntıları çözer."
Sizce ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Thiam ı da almak gerekebilir mi?en mantıklı hamle
alamayıkThiam ı da almak gerekebilir mi?
TFF, testi pozitif çıkan hakemin tekrarlanan test sonucunun negatif çıktığını açıkladı.
Fb ye palabiyigi vermek icin
TFF, testi pozitif çıkan hakemin tekrarlanan test sonucunun negatif çıktığını açıkladı.
Fb ye palabiyigi vermek icin
Muslera haric 7 oyuncu koyabiliyorsun hepsi marcao luyindama gibi yillik 1m maasla potensiyelli yildiz olmayan oyuncu olsa kotu mu olur?
Menajerler Kleindienst'i teklif etti
Potansiyeli yüksek genç yeteneklerin peşinde olan Galatasaray'a Bundesliga 2'de Heidenheim'i play off'lara taşıyan golcü oyuncu Tim Kleindienst önerildi.
Adam 25 yaşında 5 seneye emekli olacak ne genciMenajerler Kleindienst'i teklif etti
Potansiyeli yüksek genç yeteneklerin peşinde olan Galatasaray'a Bundesliga 2'de Heidenheim'i play off'lara taşıyan golcü oyuncu Tim Kleindienst önerildi.
iyi bariAli Naci Küçük ; “1 ay önce Beşiktaş'tan ayrılacağı, boşa çıkacağı kesinleşen Caner Erkin ile ilgili Terim'in şu ana kadar bir talebi olmadığı ifade edildi.
Bu nedenle Galatasaray henüz bu oyuncu için adım atmadı.”
[ @radyogol ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah aşkına caner'i almayın mesele fenerli olup olmaması değil '' Ben gs de oynarken bile fb maçlarını takip edecek kadar fenerliydim'' diyen adamı almayın allah aşkına..
Rotasyonda iyi kötü katkı verir ama azıcık performans verecek diye şu lafları eden adamı almayın lütfen..