Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: "Galattasaray, Diagne'yi büyük paraya satamayacaksa, önümüzdeki sezon oynatmanın planlarını yapmalı. Yanına da Trezeguet'e gelirse büyük iş olur. Bu ikili gol yollarındaki sıkıntıları çözer."

Sizce ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gonul isterki orta sahaya

Seko Fofana - Moussa Sissoko tarzi oyuncular alalim.

Bunlari alamiyorsak, burda scouting devreye girer. Belcika kulupleri yillardir 1-2-3m euroya cok iyi yetenekler buluyorlar, bizim Emre utkacan napiyor cok merak ediyorum

renktaş scoouting falan devreye girmesin. hadi girsinde fazla olmasın.Aksi taktirde çöplerle takımı doldururlar.Ligde çok sıkıntı çekeriz.

transfer için bir ekip oluşturulmalı.oyuncu bulma, menajerlerle iletişim, oyuncularla görüşmeleri hep bu ekip yapmalı.Bence bu klübün yapması gereken en önemli öncelik budur.

Biz üst düzey klüplerin kadroda düşünmediği oyuncuları almaya devam etmeliyiz.Genç gelişmesi için verecekleri oyuncular olursa çok daha iyi olur.Yıllık ücretide daha az olur.
Buna mecburuz.

Muslera haric 7 oyuncu koyabiliyorsun hepsi marcao luyindama gibi yillik 1m maasla potensiyelli yildiz olmayan oyuncu olsa kotu mu olur?

Bence kötü olur.
Bu oyuncuları ne kadara almayı düşünüyorsun.
bu iki saydığım isim defans oyuncusu.
Diğer bölgelere alacağın adamların fark yaratan adamlar olması gerek.Özellikli olması gerekir.Bu tarz adamlarıda ucuza alamazsın.Hadi bir , iki tane bir şekilde alabilidin.Ya diğerleri..

pinto,petre,bratu,carıusca,bouzid,barusso,pablo pino,hayroviçlucas ontivero,burdisso,carole,ozornwafor,sekidika

bu saydığım adamlar hep scout transferi.Scout olmasa bile bahsettiğin potansiyelli ama yıldız olmayan oyunculardı.Ne oldu..boşa giden yıllar.

Şurası gerçek tabiki bu tarz transferler yapmak zorundayız.Ama çok abartmamak kaydıyla..Birde en başta dediğim gibi transfer işi için bir ekip oluşturacaksın.Böyle bir ekip olsa şu yukarıdaki saydığım oyunculardaki başarı oranı bu kadar kötü olmazdı.Bizim başımızdaki scout takımınında çok net başarısız olduğunu düşünüyorum.Ama hala görevdeler.İşte bu tam bir fiyaskodur.Fatih terim açısından tam bir fiyaskodur.

Menajerler Kleindienst'i teklif etti
Potansiyeli yüksek genç yeteneklerin peşinde olan Galatasaray'a Bundesliga 2'de Heidenheim'i play off'lara taşıyan golcü oyuncu Tim Kleindienst önerildi.

Allah aşkına caner'i almayın mesele fenerli olup olmaması değil '' Ben gs de oynarken bile fb maçlarını takip edecek kadar fenerliydim'' diyen adamı almayın allah aşkına..

Rotasyonda iyi kötü katkı verir ama azıcık performans verecek diye şu lafları eden adamı almayın lütfen..

Daha önce bu konularda bende çok keskin görüşlere sahiptim.Artık umrumda değil.Burak bas bas bağırdı ben bjkliyim diye..Aynı caner fenerli taraftarlara neler yaptı.
Yahu Galatasaraylılık ön plandaysa bizi bu sene tarihte görülmemiş bir şekilde resmen ezen, bile bile katleden, hakemlere tepki vermekden aciz bir yönetim, teknik kadro ve ruhsuzlar ordusu oyuncular gurubu var.Bunlar mı Galatasaraylı..Yahu caner bunlardan daha çok savunurdu bu takımı.

Takımların bizde Karakterli oyuncular oynar laflarıda külliyen yalan.
Floryada asılan o yazı falan palavra.Ne oyuncular geldi oynamaya devam etti.
Tabiki bu konuya dikkat edilse güzel olur.Ama dikkat edilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt