Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman açıklanmayacakArkadaşlar arda ile anlaşıldı tepki cekmemek icin kazanılan bi macın ardından acıklanacak
O zaman gelecek sezon başladıktan sonra açıklanır. H.o.Arkadaşlar arda ile anlaşıldı tepki cekmemek icin kazanılan bi macın ardından acıklanacak
o kadar gecikmez renktaşO zaman gelecek sezon başladıktan sonra açıklanır. H.o.
Ben son anda ters manevra olacak ve Arda gelmeyecek diye düşünüyorum. Umarım öyle olur.o kadar gecikmez renktaş
O zaman açıklanamayacakArkadaşlar arda ile anlaşıldı tepki cekmemek icin kazanılan bi macın ardından acıklanacak
Hoca ile yönetımın arası acılabilir bu mevzudanBen son anda ters manevra olacak ve Arda gelmeyecek diye düşünüyorum. Umarım öyle olur.
Totemi bosver ,kimse canindan olmadi ya buna şükür. Takimin uzerine lanet yagdi yav.gelecek sezon telafi ederiz
Duvan Zapata'yı izlerken Falcao'ya ekmek veresim gelmiyorAtalanta müthiş takım be.
Bende anlamıyorum cidden bu durumu aga.Trezegueti kasımpaşada oynadı diye küçümsememek gerek bu adam 10 küsür milyona premier lige gitti oyunu domine eden tipte bir kanat oyuncusu yıllardır böyle bir oyuncumuz yok.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş bence yarın birde foruma girerek totemi deneTotemi bosver ,kimse canindan olmadi ya buna şükür. Takimin uzerine lanet yagdi yav.gelecek sezon telafi ederiz![]()
Bende anlamıyorum cidden bu durumu aga.
Adam epl defanslarını bile boncuk gibi ipe diziyor.
Mısır milli takımı bile oyunda topu herkes Trezeguet e atıyor kursun diye. Salah ı bitirici rolde kullanıyorlar.
Trezeguet biraz bitirici olsa zaten yolu bir daha türkiye ye düşmez.