Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yabanci siniri değişir yine de bana gore sorun yok.fatih hoca artik zorunluluktan genclere sans verecek mecbur.serinin yanina bir an önce bartug monte edilmeli.pandemiden once abdulsamed de cok iyiydi yanlis hatirlamiyosam,forma girmisti.hamza akmani var daha bunun

Bu arada emin cok potansiyelli ama henuz sorloth gibi bi azmanla omuz omuza mucadele edecek gucte değil. 5-6 mac ust uste oynasaydi neyse.O fiziki üstünlüğü tolere edebilirdi bi sekilde.Yine de sonradan sorloth ile ayni hizada kosmasi,ona omuz atmasi dogruydu.sorgulanması gereken senerin yaptigi hata oncesinde.orda bas suçlu şener

fatih hocanin en buyuk yanlisi gecen yaz transferdeki bikac yanlış tercih,sezonun ilkyarisinda seriyi dogru degerlendirememesi,babel israri vs.pandemiden sonra ise onca talihsizlikten daha guclu cikmali ve saha icinde odaklanma gucunu bulmalıydı.cok güçsüzdü bu acidan.baska da bisey görmüyorum onun adina yanlis olarak.cunku gazisehir macindan bu yana yine iyi oynuyo takim ama sonuclarda zayif kaldik.gol atacak futbolcu yok koskoca takimda,ben ne diyim fatih hocaya,forvetsiziz.hepsi sakat

Trezegueti kasımpaşada oynadı diye küçümsememek gerek bu adam 10 küsür milyona premier lige gitti oyunu domine eden tipte bir kanat oyuncusu yıllardır böyle bir oyuncumuz yok.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende anlamıyorum cidden bu durumu aga.

Adam epl defanslarını bile boncuk gibi ipe diziyor.

Mısır milli takımı bile oyunda topu herkes Trezeguet e atıyor kursun diye. Salah ı bitirici rolde kullanıyorlar.

Trezeguet biraz bitirici olsa zaten yolu bir daha türkiye ye düşmez.

Totemi bosver ,kimse canindan olmadi ya buna şükür. Takimin uzerine lanet yagdi yav.gelecek sezon telafi ederiz :)
Renktaş bence yarın birde foruma girerek totemi dene
Belli ki senin totem tutmadı.
Terse çevir.

Emre ve Trezeguet kanatları çok ilginç olabilir. Ya çok iyi verim alırız ya patlarız. Forvete çok iş düşüyor. Özellikle falcao değilde orada Dzyuba tarzı target man olsa mükemmel işlerdi diyebilirim.

Emre 11 için ideal bir adam değil ama en azından visca tarzı defans arkası koşu yapmasada şut özelliğinden yararlanabiliriz.

Bende anlamıyorum cidden bu durumu aga.

Adam epl defanslarını bile boncuk gibi ipe diziyor.

Mısır milli takımı bile oyunda topu herkes Trezeguet e atıyor kursun diye. Salah ı bitirici rolde kullanıyorlar.

Trezeguet biraz bitirici olsa zaten yolu bir daha türkiye ye düşmez.

Trezeguet kanat kere kanat oyuncusu yani topu ayağına bırakıp içeride top beklesen bile bir şekilde sana gol pozisyonu hazırlıyor bu durum Kasımpaşa'da da böyleydi Mısır'da da böyle oldu Epl'de bile aynı oldu dediğin gibi topu alan takımı yönlendiren oyuncu Trezeguet

Yahu bir kere kanat oyuncusu dediğin top sürebilecek dribling özelliği olacak çalım atacak bizim kanat oyuncularına bakarak Trezeguet bayağı topçu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt