Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Keşke şu moise kean i falan bu sene düşünsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bence bir şey olmayacak o çocuktan da. He çocuklarda mı suç tabi ki hayır. Bizim alt yapı sistemi kökten değiştirmemiz lazım. Eğitimin esi yok alt yapılarda malesefaltyapıdaki çoğu cocuk için bunu derim ama suleyman banko yazılan biri. çocuk solbekten takımı taşıyor. tam bi grimaldo
aga bizde oynamadıktan sonra ne olabilir ki ortasınıf topcuya dönüşür, şansı da yaver giderse belki tslde üst takımlara gider. burada böyle oluyorValla bence bir şey olmayacak o çocuktan da. He çocuklarda mı suç tabi ki hayır. Bizim alt yapı sistemi kökten değiştirmemiz lazım. Eğitimin esi yok alt yapılarda malesef
Oynatmıyoruz kiraya da vermiyoruz veya versek de ali yavuzu verdiğimiz gibi saçma sapan yerlere yolluyoruz. Ulan ali yavuz tarsus idman yurdunda ne öğrenebilir hiç düşünmüyormuyuz anlamıyorum ki. Çocuğu hiçbir yere yollamayıp bizim as takımla antremana çıkarsan daha çok şey kapar. Bu kulübe her şeyden önce akıl transfer etmeliyizaga bizde oynamadıktan sonra ne olabilir ki ortasınıf topcuya dönüşür, şansı da yaver giderse belki tslde üst takımlara gider. burada böyle oluyor
beşiktaş rıdvanı oynatıyosa terim de bunu oynatacak, lafta genclere sans veriyo zorunlu olmadıkca kimi oynattı bu adam... neyse reis...
ben altyapıda kalmasındansa 2. 3. lige vermelerini tercih ederim aga. cocuk oynadıkca geliişir altyapıda halısaha macları gibi seviye var alt ligde dayak yer hiç değilseOynatmıyoruz kiraya da vermiyoruz veya versek de ali yavuzu verdiğimiz gibi saçma sapan yerlere yolluyoruz. Ulan ali yavuz tarsus idman yurdunda ne öğrenebilir hiç düşünmüyormuyuz anlamıyorum ki. Çocuğu hiçbir yere yollamayıp bizim as takımla antremana çıkarsan daha çok şey kapar. Bu kulübe her şeyden önce akıl transfer etmeliyiz
Oynatmıyoruz kiraya da vermiyoruz veya versek de ali yavuzu verdiğimiz gibi saçma sapan yerlere yolluyoruz. Ulan ali yavuz tarsus idman yurdunda ne öğrenebilir hiç düşünmüyormuyuz anlamıyorum ki. Çocuğu hiçbir yere yollamayıp bizim as takımla antremana çıkarsan daha çok şey kapar. Bu kulübe her şeyden önce akıl transfer etmeliyiz
şu sağdaki bbdeki mike'ın gençliğini andırıyor sanki
Dransfer gereken bolgelerin tespitini tesis etmis bulunuyorum arkadaslar
Dransfer
Dransfer dransfer dransfer dransfer
Dransfer dransfer
Dransfer Dransfer Dransfer
Dransfer
Tabiki sarper abi.ben yokken butun konsantrasyonu saglamali,basaksehirin bacagina sıkmalıydı kursunu öngörüleriyleArazi oldun ve ekibimiz legen oldu Pergen bunun hesabini kim verecek!!!
Dransfer gereken bolgelerin tespitini tesis etmis bulunuyorum arkadaslar
Dransfer
Dransfer dransfer
Dransfer
o yesilli futbolcu kim
iyi geceler@Berkay Saraçoğlu Yat uyu hadi yeter
Bu dransfer sozcugu sahsima aittir.2016 yilinda sikca dile getirip,durmus oldugumdan mutevellit adima sergen zeren dransfer nobeti adli konu acilmis,anahtari bana takdim edilmistir.Dransfer gereken bolgelerin tespitini tesis etmis bulunuyorum arkadaslar
Dransfer
Dransfer dransfer
Dransfer
Cezali oldugun donemBu dransfer sozcugu sahsima aittir.2016 yilinda sikca dile getirip,durmus oldugumdan mutevellit adima sergen zeren dransfer nobeti adli konu acilmis,anahtari bana takdim edilmistir.
yedin mi hico yesilli futbolcu kim