Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi bi ardaya kimde hayir demez de nasil olacak o is bilmiyorum.futbol mucizesi lazim katki vermesi icin,gittiginde bizden forum ölü gibiydi
Son günlerde ben de hatalarını telafi edip güzel bir şekilde noktalamak isteyen bir arda izlenimi aldım. Taraftar olarak kabullenip destekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.

Son günlerde ben de hatalarını telafi edip güzel bir şekilde noktalamak isteyen bir arda izlenimi aldım. Taraftar olarak kabullenip destekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.
Caner de bizim serili sistemde katki verebilir,bjk duzensiz oynuyo,orda hata yapmasi normal

arda gelecegine serdar gurler gelsin, yasin oztekin, latovlevici bile gelsin

EaO7OwHWkAIafEv.webp

117552_48319_20190604348.jpg

UEI_6fMlB_l.jpg

Orta sahasi... var bir hayalimiz

Screenshot_20200712-012754_Chrome.jpg
@Hayri Cund bi ara konustugumuz alioski solbek olmus reis.5 gol 4 asisti mi ne var...premier lige yukselecek leedsle

Bizim westerloya kiralık giden genco bile fiziksel yetersizlikten kadroya girememiş o yüzden alt yapıdan bişey beklemeyelim ahbab. Antreman maçlarında takımı tamamlıyorlar işte o kadar
altyapıdaki çoğu cocuk için bunu derim ama suleyman banko yazılan biri. çocuk solbekten takımı taşıyor. tam bi grimaldo

yalniz bizim atalanta yahut dortmund yahut diger ornek kulupler gibi yetenekli topculari birden takima entegre etmemiz icin en az 2-3 sezon heba edecek zaman ve paraya ihtiyacigmiz olacak. Bizim en buyuk gelir sampiyonlukla sl oldugu icin bu neredeyse imkansiz. Burada yonetimin kulup gelirlerle ilgili bir cok isler yapmak zorunda. Ihtiyarlara 3-4m avro harcamaktansa boyle yatirimlar yapabilsek gerekirse 2 sezon 4.cu olalim benim icin fark etmez. Hep taraftari kisa vaded memnun ederek kendilerini dusunuyorlar, kulubun uzun vadeyle ilgili bir ilgisi olmuyor ara sira ozan kabaklar ciksa da. Degisim sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt