- 19 Mart 2014
- 29.604
- 31.020
- 2.718
Parası yetmez. 10 gayme istiyor Gökselvisca fbye dransfer olur mu acab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parası yetmez. 10 gayme istiyor Gökselvisca fbye dransfer olur mu acab
Son günlerde ben de hatalarını telafi edip güzel bir şekilde noktalamak isteyen bir arda izlenimi aldım. Taraftar olarak kabullenip destekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.Iyi bi ardaya kimde hayir demez de nasil olacak o is bilmiyorum.futbol mucizesi lazim katki vermesi icin,gittiginde bizden forum ölü gibiydi
Caner de bizim serili sistemde katki verebilir,bjk duzensiz oynuyo,orda hata yapmasi normalSon günlerde ben de hatalarını telafi edip güzel bir şekilde noktalamak isteyen bir arda izlenimi aldım. Taraftar olarak kabullenip destekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.
Ama caner gelmesin mümkünseCaner de bizim serili sistemde katki verebilir,bjk duzensiz oynuyo,orda hata yapmasi normal
Bu sezon öyle yorduki ne olacaksa gorecegiz artik demekten baska bisey gelmiyor eldenAma caner gelmesin mümkünse
Yetenekleri bir yana ama karaktersizliği daha ağır basıyor bence.
Yesilli kim la
Bizim westerloya kiralık giden genco bile fiziksel yetersizlikten kadroya girememiş o yüzden alt yapıdan bişey beklemeyelim ahbab. Antreman maçlarında takımı tamamlıyorlar işte o kadar5-6 kere![]()
Ekli dosyayı görüntüle 85237@Hayri Cund bi ara konustugumuz alioski solbek olmus reis.5 gol 4 asisti mi ne var...premier lige yukselecek leedsle
altyapıdaki çoğu cocuk için bunu derim ama suleyman banko yazılan biri. çocuk solbekten takımı taşıyor. tam bi grimaldoBizim westerloya kiralık giden genco bile fiziksel yetersizlikten kadroya girememiş o yüzden alt yapıdan bişey beklemeyelim ahbab. Antreman maçlarında takımı tamamlıyorlar işte o kadar
Artık akışta bu fotoları görünce heh bu kesin @Hayri Cund diyorum. Öyle bir yetenek gelişti
müthiş bir fotoArtık akışta bu fotoları görünce heh bu kesin @Hayri Cund diyorum. Öyle bir yetenek gelişti
Arazi oldun ve ekibimiz legen oldu Pergen bunun hesabini kim verecek!!!cok haklısın