Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizdekinin kıymetini bilelim. Yoksa yine forvetsiz sezona başlayıp Kasımpaşaya 10 nilyon bayılırız Thiam için. Aman diyeyim. Bence Falcao yeni sezonda muazzam faydalı olacaktır.Yonetimin adami Rodop boyle dedigine gore bunlarin Falcao'yu gonderme niyeti yok. Yollayinca yerine adam bulma kapasitelerinin olmadigini biliyorlar.
Falcao ile de baslarsak forvetsiz baslamis gibi olacagiz. Sezonun yarisinda sakatElimizdekinin kıymetini bilelim. Yoksa yine forvetsiz sezona başlayıp Kasımpaşaya 10 nilyon bayılırız Thiam için. Aman diyeyim. Bence Falcao yeni sezonda muazzam faydalı olacaktır.
Gelecek sezon sakatlık sorunu yaşamayacak diye düşünüyorum. Belli ki geçen sene tam iyileşmeden risk aldı. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Falcao izleyeceğiz.Falcao ile de baslarsak forvetsiz baslamis gibi olacagiz. Sezonun yarisinda sakat
Sampiyonlar Ligi gelirleri de yokken 5 milyonluk bu riske giremeyiz.Gelecek sezon sakatlık sorunu yaşamayacak diye düşünüyorum. Belli ki geçen sene tam iyileşmeden risk aldı. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Falcao izleyeceğiz.
Gelecek sezon sakatlık sorunu yaşamayacak diye düşünüyorum. Belli ki geçen sene tam iyileşmeden risk aldı. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Falcao izleyeceğiz.
Maaşı düşürürse 3 milyona falan bence risk alınabilir.Sampiyonlar Ligi gelirleri de yokken 5 milyonluk bu riske giremeyiz.
pizza yerken okuyorumah ulan neler düşlemiştim.şampiyonluk gelince pizza yiyecektim,nöbette nutellalar ve dondurmalar ilen nöbet tutacaktım.Allah belanızı versin tff ve hakemler
Bence bu ikisi iyi anlaşırFalcaoyu dehleyip diagnenin yanına kayodeyi alıp 2 manyakla girelim sezona. Çok zevkli maçlar izleriz
Artık iyice eminim ki abdurrahim buna dünyanın parasını yediriyor
Karşıt görüşleri engelliyor genelde. Bir de hatasını yüzüne vurunca engelliyor.Beni neden engellediğini ( Uzun zamandır ) bilmiyorum ama, iyi ki engellemiş.