Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetimin adami Rodop boyle dedigine gore bunlarin Falcao'yu gonderme niyeti yok. Yollayinca yerine adam bulma kapasitelerinin olmadigini biliyorlar.
Elimizdekinin kıymetini bilelim. Yoksa yine forvetsiz sezona başlayıp Kasımpaşaya 10 nilyon bayılırız Thiam için. Aman diyeyim. Bence Falcao yeni sezonda muazzam faydalı olacaktır.

ah ulan neler düşlemiştim.şampiyonluk gelince pizza yiyecektim,nöbette nutellalar ve dondurmalar ilen nöbet tutacaktım.Allah belanızı versin tff ve hakemler

Gelecek sezon sakatlık sorunu yaşamayacak diye düşünüyorum. Belli ki geçen sene tam iyileşmeden risk aldı. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Falcao izleyeceğiz.

İzleyecegimizi hic sanmıyorum abi. Feghouli icin de benzer seyleri diyorduk. İyi bir kamp yese falan. Fizik gitmis falcaonun.

Önerilere bir kaç isim yazdım. Emre Utkucana iletebilecek varsa iletsin. Maksimum 70 milyon gelir elde ederiz. Özellikle Michal ve Palmason ve Troncaodan toplam 40 üzeri satış yaparız.

Visca bu sezon 42 maçta 18 gol 14 asist toplam 32 gole katkı sağlamış bu adam bambaşka seviye aslında yetenek açısından çok düz bir oyuncu ekstrası yok ama onu muazzam yapan en önemli 3 özelliği; verkaç, orta ve şut şu üçlüyü yıllarca harika yaptı aslında futbolun ne kadar basit olduğunu gösteriyor çok yetenekli olmasına da gerek yok iyi bir verkaçla çizgiye inip içeri iyi kesersen gol attırırsın bizde mesela Ömer verkaçı yapıyor çizgiye ineceğine topu sürekli çekip duruyor ilk başlarda direk çizgiye inip kesiyordu asist filan yapıyordu sonradan ne olduysa topu sürekli çekmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt