- 12 Haziran 2011
- 72.166
- 21.747
- 2.893
Ne müdürüsün?ya yok ben gemi tersanesinde müdürüm kaynak dediğinizde kaynakçı fotosu atasım geliyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne müdürüsün?ya yok ben gemi tersanesinde müdürüm kaynak dediğinizde kaynakçı fotosu atasım geliyor![]()
genc oyuncudan zarar edilmez kolay kolay,bizim ligde en boktanı bile iş yapıyobize satmadıkları için baya performansı düştü ayrıca
sözleşmeside bitiyorLei Wu - Oyuncu profili 19/20
espanyol küme düşecek sol kanata alsak en azından çinlilerden rekalam kaparız![]()
Zenci mi istiyon len sarışın sergey?bruma ve kalu transferi ne durumda lan
:crushed:Falcao için iyi teklif gelmesi halinde yollar ayrılıyor. Belhanda için menajerler ile görüşüldü oyuncuya kulüp aranıyor. Feghouli içinde teklif bekleniyor.
Solomon mu?bruma ve kalu transferi ne durumda lan
e kaluyla ilgili haber cıktıydı,14 hazirandan önce.anlastıgımıza dairZenci mi istiyon len sarışın sergey?
GSC Haber - Galatasaray Yeni Kanadını Fransa‘da Buldu! samuel kaluSolomon mu?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O hazırlık maçını 3-0 kazanmamış mıydık.ula bordeau macında içimizden geçmişti kalualak ne olur
Kazandikta 3-1 kazandik. sonradan girip kafayla 1 gol atmisti galibaO hazırlık maçını 3-0 kazanmamış mıydık.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır hatırladım renktaş.Kazandikta 3-1 kazandik. sonradan girip kafayla 1 gol atmisti galiba

Geçen sezonki gibi heyecanlı bir transfer dönemi olmayacak en çok üzüldüğüm şey de bu.
Daha heyecanlı olur bence.Revizyona gidecek bizimkiler.Geçen sezonki gibi heyecanlı bir transfer dönemi olmayacak en çok üzüldüğüm şey de bu.