Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kılınç Oğulcan bir sıkıntı yok. Falcao için iyi teklif gelmesi halinde yollar ayrılıyor. Belhanda için menajerler ile görüşüldü oyuncuya kulüp aranıyor. Feghouli içinde teklif bekleniyor. Onun dışında Galatasaray Süleyman Luş,Ali Yavuz Kol ve Işık Kaan Arslan'ı A takıma çıkaracak. Arda Turan konusunda da yönetim son toplantıda onayı verdi oda Galatasaraylı oldu artık. Maicon ise Arap kulübüne tekrardan gidecek Galatasaray biraz daha bonservis almak istiyor görüşmeler devam ediyor. Luyindama ve Marcao'nun satılma ihtimali az ama satılırsa da yerine Kaan Ayhan gelecek. (TransferWeb)

ula bordeau macında içimizden geçmişti kalu :( alak ne olur

Alt yapıdan Emin Bayram’ın ardından Işık Kaan Arslan, Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş da A takıma dahil edilecek.

Galatasaray, Akhisarspor'dan Ali Kaan Güneren ile prensip anlaşmasına vardı. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçen yönetim, Ege ekibinin 10 numarasıyla söz kesti.

Emre Kılınç, Galatasaray'da yıllık 1.5 milyon Euro alacak.

FLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
Arda Turan'ın da menajeri olan Ahmet Bulut, sezon sonu serbest kalacak Emre Çolak'ı Galatasaray'a önerdi.

Evet , Arda Turan , Semih Kaya ve Emre Colak , Hayirli isler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt