- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.052
- 4.338
Buralar daha 1 ay sonra anca hareketlenir yavaştan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk yok, Şampiyonlar Ligi yok...Daha heyecanlı olur bence.Revizyona gidecek bizimkiler.
Bari Adama Traore'yi alalım.
Yanar buralarlozana için kiralık formüller aranıyor oyuncu istiyor ama belli olmaz gibi şimdilik.
satışlar netleşince yabancı oyunculara agırlık verilcek
Ön protokole ceza maddesi koyulmuyormu 5 milyon euro koy ozaman alsınlar eğer yasal olarak konabiliyorsa biz işi futbolcunun sözüne bırakmışsak büyük amatörlükEmre Kılınç'a 1.5m euro verildi haberine herkes isyan ediyor. Fenerbahçe daha yüksek paraya alsa niye kaptırdık diye onda da isyan olur. Ön protokol yapsan adam bozuyor Mert Hakan gibi. Resmi imza atamıyorsun.
Ne yapmak lazım bu durumlarda acaba rakip yıllık 15 milyon TL verirken adamı bir şekilde 5 milyon TL'ye ikna etmek dışında her şey tepki alıyor?
kardesim onlar onemli degil, gelip omer bayramin yaptiginin 10 kat daha iyisini yapar Emre. Sadece alacagimiz katkiya bakGerilerde birisi yazmis Emre Colak altyapi resmi paylasmis diye. Resim paylasmasinda sorun yok.
Bu resmi direk bizim Östersunds macindan sonra paylasmasinda sorun var. Net bir sekilde o macin sonucuna dair bir gönderme bu, bunu kavrayamiyorsaniz sorun sizde dir.
Şampiyonluk yok, Şampiyonlar Ligi yok...
böyle bişey varsa bizde destek verelim yoksa bu kural bela olacak daha şimdiden tek özelliği yerli olan adamlara paralar saçılacak mecburen ve her sene daha kötüye gidecek..
yarar veya yaramaz tepki vermek şart kabullenip susmaktan iyidir..bir işe yarayacağını sanmıyorum. zaten herkes olumsuz görüş bildiriyor yabancı sınırı ile ilgili. görüşlere önem verseler hiç getirmezlerdi.
Ön protokole ceza maddesi koyulmuyormu 5 milyon euro koy ozaman alsınlar eğer yasal olarak konabiliyorsa biz işi futbolcunun sözüne bırakmışsak büyük amatörlük
Fatih Terim yönetimin neyine güvenip oyuncunun satisina sicak bakiyormus acaba. Yok yani Falcao gidince hangi stoperi forvete dönüstürecek onu merak ediyorum
Fatih Terim yönetimin neyine güvenip oyuncunun satisina sicak bakiyormus acaba. Yok yani Falcao gidince hangi stoperi forvete dönüstürecek onu merak ediyorum
falcao gider umut bulut gelir