- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Trabzon a gidiyor diyolladirek ucus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon a gidiyor diyolladirek ucus
Gecen sene heycanli gecti ama ssmpiyonluk yarisimiz uic heycanli gecmedi varsin heycanli gecmesinGeçen sezonki gibi heyecanlı bir transfer dönemi olmayacak en çok üzüldüğüm şey de bu.
Yav tamam bende alınmasını istemiyordum da bu adamı değerlendirememek tamamen bize yazar. Adı tetteh veya diagne olunca farketmiyor oyuncu satmada en başarısız kulübüz daha 2 sene önce teşekkür edip göderdiğimiz ve heriflerin kaptanlığına yükselen oyuncu için 3 milyon alamadık. Pazarlamayı başaramıyoruzelin sumuklusunu ovmuyoruz bizde zaten kardeş bu kadar zarar etmezdin demek istedim , benim adama bok atmamla adam değer zaten kaybetmez olmayan değer nasıl kaybedilecek onu anlayamadım ben adamın zaten değeri 5 milyonu geçmezdi 13+ bonus veren biziz , o kadar parayla iki santrafor artı öküz alınırdı bak önümüz kurban
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav tamam bende alınmasını istemiyordum da bu adamı değerlendirememek tamamen bize yazar. Adı tetteh veya diagne olunca farketmiyor oyuncu satmada en başarısız kulübüz daha 2 sene önce teşekkür edip göderdiğimiz ve heriflerin kaptanlığına yükselen oyuncu için 3 milyon alamadık. Pazarlamayı başaramıyoruz
Kaynak?Çok sağlam bir kaynaktan Largie Ramazani ve Angel Gomes bombasını işitmiş bulundum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlari gecentransfer doneminde soylemek obemli simdi soylemek kolayBen hala geçen yılın başındaki saçma sapan kadro mühendisliğine bir anlam veremiyorum.
öyle durağan bir takım kuruldu ki topu karşı sahaya geçiremedik. Nzonzi Babel hazır olmayan Lemina, hazır olmayan Seri, Falcao , Emre Mor'a güvenilip nasıl yola çıkılır? Deniz Türüç alınmadı E. Mor alındı. Onyekuru'nun yeri dolmadı. Belhanda Fegh. e tekrar güvenildi.. Bu kadar sprtif ve idari tecrübeye rağmen bu hataları aklım almıyor.
Bu sene de Arda,Caner,Semih isimleri dolanıyor. inanılmaz gerçekten
@Çetin Gürzap bey duyum var mı