- 26 Eylül 2012
- 122.148
- 72.791
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen takim degistir bence sende rahatla vizle rahatlayalimnerede bir FIRLAMA varsa adi simdi galatasaray ile aniliyor. ben önümüzdeki sezondan da ümidi kestim. seyirci yokken zaten oynamiyorlar.
Burası 7 derece ama sanırım 0 hissediliyor. Muazzam derecede rüzgar var.
adebayor bunu beğendi.Hoca gazlayabilecegi topculari almak istoyor bunun icin Arda Caner ,Emre colak,Semih kayayi istiyor gerekirse sahada ysbanci futbolculari haslayacak adamlar istiyor bence
1 - Bos sallama, ben Cornelius'u Eren alinmadan once istiyordum, en az 10 tane mesaj atmisimdirCornellius adli adami allahin bi kulu bile istemiyordu daha oncede ismi cikmisti .iyi mi kotu mu bilmiyorum sonradan yazmak kolay buda cogu taraftarin bos oldugunu gosteren bisey .
Neresi 7 derece? Ben de geleyim.Burası 7 derece ama sanırım 0 hissediliyor. Muazzam derecede rüzgar var.
ReykjavikNeresi 7 derece? Ben de geleyim.
Şener ne ara oynadı da ceza almışGALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu ŞENER ÖZBAYRAKLI'nın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,
GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu ÖMER BAYRAM'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,
GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu TAYLAN ANTALYALI'nın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,
GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu JEAN MICHAEL SERİ'nin aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,
GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu EMRE AKBABA'nın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
bu ne lan
Hoca gazlayabilecegi topculari almak istoyor bunun icin Arda Caner ,Emre colak,Semih kayayi istiyor gerekirse sahada ysbanci futbolculari haslayacak adamlar istiyor bence