Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gidip her arap ülkesindeki takimlara bizden Belhandayi almasinlar diyd parami dagitti diyorsun yani?
Adamda öyle bir G.Saray kompleksi var ki yaptıysa şaşırmam. Bu arada pardon adam dedim. Oralarda illa bir iş bağlantıları vardır bunun.

Belhanda yine insafli davranmis isteseydi hic bir yere gitmiyorum diyebilirdi

2017 yazında Galatasarayın geleceğine kilit vuruldu.FFP belasına mecbur edildi.Transfer bağımlısı ergenler eğlendirildi ama acısını şimdi çekiyoruz.

Hoca ne düsünüyordur acaba? Öz ogluymus gibi davrandigi adam ve zamaninda bomba gibi teklif varken yollamadigi kisi ona böyle reaksiyon gösteriyor.

Belhanda dan beklenen hareketler ama öyle yada böyle 4-5m da olsa bir bonservisle satılır.

Zamaninda satmazsan olacagi bu. Ne guzel gecen sezon ocakta gidiyordu ama imparator hocamiz satisindan gelecek olan 8-9 milyona engel oldu.

25 yasindan buyuk kimseye 1.5 milyondan fazla vermeyeceksin.
Belhanda'ya gelince, kadrodisi birak ve kariyerini bitir. 3 milyon maas bizi oldurmez. Bu arada akil veren oldugunu sanmiyorum, adam bonservisini alsa imza parasi alacak.
Fegh kalabilir ama maasini indirsin.
Maicon da kalsin, Luyi Maicon oynar. Bu adam Porto'da sol stoper de oynadi diye hatirliyorum. Adamin mac eksigi filan da yok.
Marcao
Linnes
Babel sat.
Belhanda kadro disi

belhanda'ya kötü topçu kötü insan diye boşuna demiyorum. karaktersiz olduğunu bir kez daha ispatladı. Beleş gitmesi 1 sene daha kalmasından iyidir. 1-2 milyon anca kazanırız zaten.

Dinamo kıeve de aynısını dıyebılıyor muydu? Bi enayi biziz 10 milyon bonservis verdiler şu hıyara.

Zamanında 9 milyon karşılığında satılmasına engel olanlar utansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt