Hem de ne![]()
onyeden daha iyi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem de ne![]()
tier 1 duyumcudan yeni haber
belhanda yönetim (?) ile görümüs, ya sözlesmenin sonuna kadar kalmak istiyormus, yada serbest kalmak istiyormus
google translate yanlis tercüme etmediyse
At gibi karıydı. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama.![]()
Bogazinda kalsin primleröyle bir sözleşme yapmışlar ki giderse bile prim alacakmış
Ali Naci Onyekuru defteri kapandı diyor çare Trezeguet
d'avila bir kulüple belhanda için anlaşmıştır kulüp bonservisini alıp gelsin demiştir bu transfer için büyük bir komisyon alacaktır d'avila.manu lonjon
- 39
belhanda’nın da kankasıdır ama d’avilla için konuşmaktadır.
15 Temmuz 2020 20:25 · gurrpegi
Şair burda ne demek istiyor??
Transfer doneminin son haftasinda hoca kiralik yollarSüleyman Rodop:
Terim’in yeni gözdesi olacak.
4 yıllık sözleşme imzalanan 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol’a Fatih Terim’in güveni tam.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeterki defolup gitsin. Davila ile de bir daha iş yapmasin bizimkilerd'avila bir kulüple belhanda için anlaşmıştır kulüp bonservisini alıp gelsin demiştir bu transfer için büyük bir komisyon alacaktır d'avila.
manu lonjon
- 39
belhanda’nın da kankasıdır ama d’avilla için konuşmaktadır.
15 Temmuz 2020 20:25 · gurrpegi
Şair burda ne demek istiyor??
Yavsak davilaYani Davilla belhandaya demiski boyle soyle yap imza parasina bolusuruz falan
Alt yapıda her anlam da hazır olan tek adamı Ali olarak görüyorum. Diğerlerinin bu dönem çok fazla çalışması gerekir. Millette genç futbolcu a takıma girer girmez fark yaratırken bizimkiler avm bebesi oluyor.
İnşallah ayaklarına gelen fırsatı çok iyi değerlendirirler.
ben iyi bir bonservis teklifi gelmeyeceği için 1 sene daha kalacağını düşünüyordum ama bu hamlesinden sonra Fatih hoca direk şutlarYeterki defolup gitsin. Davila ile de bir daha iş yapmasin bizimkiler