Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emreye ben fazla laf atan görmedim. Ogulcan ama Rizede bile as oyuncu degil. Ondan önce birde 2 sene 2. Ligde oynamis adam. Ona gelecek sezon verilecek en fazla 250 dakikaya genclerden birine verip ayni katkiyi aliriz. Ve birde 300 bin euro falan az harcama yapmis oluruz.
Oğulcan a çok güveniyorum ben ayni adem geldiğinde tek başıma savunduğum gibi... Oğulcan in. Kumaşı çok iyi simarmazsa en kotu yasin Öztekin ilk iki sene performansı alırız ondan.

Alt yapı oyuncuları tirt diyenleri anlayamiyorum..arsenal hep Uber yetenekleri mi topluyor geçen hafta 4-5 tane genç oynadı kenarda 50 milyonluk lacazette bilmem kaç milyon maaş alan mesut vardı.. Adamlar Mesut Özil gibi büyük bir yeteneği bile yedek birakabilirken biz gotumuz sıkısınca selcuku alıyoruz hala..willock-saka-nketiah-nelson-martinelli- niles su adamların kaçı tanınıyordu 2 seneye kadar ?
Veya Chelsea her sakatlikta yeni bir oyuncusunun ismini ezberletti herkese odoi reece james tomori gibi..onceki yıllar kiralık gezen mount loftus cheek Abraham ise bu sezonun adları arasına girdi bile..
Oynatirsan olur oynatmazsan olmaz işte bu kadar basit sakatlıklar formsuzluklar olmasa bugun ozan kabakla atalayin hiçbir farkı olmazdı adım gibi eminim..

Galatasaray, Premier Lig devi Chelsea'nin yıldızı Tiemoue Bakayoko'yu gündemine aldı. Bonservisi Chelsea'de olan Fransız futbolcu geçtiğimiz yılı Monaco'da kiralık olarak geçirdi. Sezon biter bitmez, kiralama için masaya oturulacak. (Sabah)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sarı-Lacivertli ekibin, 25 yaşındaki kanat oyuncusuna da aynı Mert Hakan’da olduğu gibi Galatasaray’dan çok daha cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü. Bu gelişme sonrası kafası karışan Emre Kılınç’ın, son kararını vermek için zaman istediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle Galatasaraylı yöneticilerin aramalarını yanıtsız bıraktığı öğrenildi.

Orta sahamız zaten makine gibi vurduğunu oturtuyor reis değil mi ? takımda fizik olarak iyi diyebileceğim şu anda oynayanlar arasında 2 adam var Donk ve Lemina bunun haricinde takımdaki hemen herkes fizik olarak ligimiz seviyesi için bile yetersiz takımdakilerin Feghouli Mariano Seri E.Akbaba Falcao fişek gibi maşallah ama Atalay o fizikle yerden kalkamaz ...Yari Verschaeren var 18 yaşında çatır çatır oynuyor RSC Anderlecht'de onun fiziği çok mu sağlam Atalay'dan çok mu fiziksel üstünlüğü var ? Las Palmas 16 yaşındaki Pedri ile oynuyor o muazzam kuvvetli de o yüzden oynuyor o zaman ? P. Foden o fiziği ile ManCity'de şans buluyor EPL'de hiç de yerden kalkamıyor değil aynı şekilde Szymański Rus liginde gayet de oynuyordu bunun daha nice örnekleri var haberdar olmadığımız

Bu kadar ezbere yorum yapmayın hiç u19 maçlarını izledin mi ? Atalay isterse 10 sene daha u19 maçlarında forma giysin hiçbir şey katamaz artık o lig Atalay'a o kadar lay lay modunda geçiyor ki maçlar, artık bu çocuğun oynaması lazım A takım düzeyinde etrafında kaliteli futbolcular ile şans bulması lazım öyle alt lige gönder tecrübe kazansın u19 düzeyinde oynasın diyeceğin bir oyuncu değil Atalay

Sen Atalay'a bu ligde hiç şans verdin mi ki yerden kalkamaz diyorsun ? bu çocuk 20 yaşında profesyonel düzeyde kaç maç forma giydi biliyor musun ? 2 onlar da kupadaki Keçiörengücü maçlarında 60-70 dakika sahada kaldı yaşıtları Şampiyonlar Liginde EPL'de forma buluyor Atalay'ın kariyerinde profesyonel düzeyde maçı yok

Belhanda'ya tanıdığın şansın 10'da birisini Atalay'a tanı da sonra "Atalay o fiziği ile bizim lig de yerden kalkamaz." de
Gönderelim başka takıma kiralık verelim. Yıllardır öve öve bitiremediğimiz bir çok genç oyuncu kaybolup gitti. Bırak bizi gitsin Anadolu'nun herhangi bir kulübünde bile düzenli oynayamaz. Şansı biraz insanlar kendi yakalayacak, o su borusu gibi bacaklar ile ancak bir yere kadar gidebilir. Ülke futboluna biraz baktığimız da bu tarz adamlar çok fazla iş yapamaz.

Verelim şans gençleri yüreklendirelim, üstlerine düşelim, avmler de gezeceklerine saha da çalışmalarına devam etmeliler. İnşallah çok iyi topçular çıkar ben -benim gibi düşünenler yanılır ve ben de bundan çok mutlu olurum.

Altyapı konusundaki sitemlere katılıyorum çünkü bu konuda oyuncuların hatası çok fakat fatih hocada hatalı
Avrupa'da kulüpler gelecek vaat eden genç oyuncularini tespit edip hemen kendi ligi veya dışarıya kiraya veriyor 2 3 yıl.kiralarda gelişiyor

Biz ise bu olayı hala yapmıyoruz
Fatih hoca kiralık olayını başından atma olarak yapıyor gördük Ali yavuzu nereye attı
Yunus Atalay emin suluman ve diğerleri Avrupa'da bir hoca olsa parladiklari an kiraya verirdi bizde altyapıda tutmaya devam ediyoruz bu durumu hocaya sorsa biri ne cevap verir merak ediyorum ?

Altyapı konusundaki sitemlere katılıyorum çünkü bu konuda oyuncuların hatası çok fakat fatih hocada hatalı
Avrupa'da kulüpler gelecek vaat eden genç oyuncularini tespit edip hemen kendi ligi veya dışarıya kiraya veriyor 2 3 yıl.kiralarda gelişiyor

Biz ise bu olayı hala yapmıyoruz
Fatih hoca kiralık olayını başından atma olarak yapıyor gördük Ali yavuzu nereye attı
Yunus Atalay emin suluman ve diğerleri Avrupa'da bir hoca olsa parladiklari an kiraya verirdi bizde altyapıda tutmaya devam ediyoruz bu durumu hocaya sorsa biri ne cevap verir merak ediyorum ?
sadece bizde böyle değil diğer takımlarda böyle sonra ağlıyorlar yabancı istemeyiz diye bunu yapmayanlar

Sarı-Lacivertli ekibin, 25 yaşındaki kanat oyuncusuna da aynı Mert Hakan’da olduğu gibi Galatasaray’dan çok daha cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü. Bu gelişme sonrası kafası karışan Emre Kılınç’ın, son kararını vermek için zaman istediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle Galatasaraylı yöneticilerin aramalarını yanıtsız bıraktığı öğrenildi.

Mert hakanı gördukten sonra doğru olabilir diyorum.

Türkiye futbol kulüplerinin altyapısından bi bok olmaz. 5-10 senede bir çağlar ozan merih falan çıkıyor işte.
Çıkan da 2 sene oynamadan kapılıyor.
Gerçi merihi topa bile dokundurtmadan kulüpten attı fb. Yöneticilerin araştırma geliştirme mentalitesi genç oyuncuların da çalışma ve kendini geliştirme tiyneti bozuk.

Bizim genc oyuncularin fiziki iyi degil diye oynatilmiyor diyenler görüyorum cogunda. Siz hic Nuri Sahinin ilk sezondaki halini gördügünüzmu? Adam 17 yasina girmeden ilk macini yapmisti ve tüm sezon boyu o fizikle baya forma sansi bulmustu.

Her pozisyonda genc oyuncuya Ozan Kabak gibi fizik lazim degilki. Tek fizik durumunda oynatilmiyorlarsa, pili bitmis ve kosmayi beceremeyen Selcuk daha nasil forma sansi buluyor o zaman?

Emre Kılınç topçu falan değil alinacaksa Mert Hakan olabilirdi illa Sivastan birini almaya ugrasiyoruz manasiz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim genc oyuncularin fiziki iyi degil diye oynatilmiyor diyenler görüyorum cogunda. Siz hic Nuri Sahinin ilk sezondaki halini gördügünüzmu? Adam 17 yasina girmeden ilk macini yapmisti ve tüm sezon boyu o fizikle baya forma sansi bulmustu.

Her pozisyonda genc oyuncuya Ozan Kabak gibi fizik lazim degilki. Tek fizik durumunda oynatilmiyorlarsa, pili bitmis ve kosmayi beceremeyen Selcuk daha nasil forma sansi buluyor o zaman?
arda turan 18 yasında manisayla ligin içinden geciyordu alatayin fiziği de oyun görüşü de su an 2020 selcuktan fersah frsah önde.
Defansta fizik dersin eyvallah ama kanat ve orta sahada futbol akli >fizik
Avrupa arenası için bu çocuklar yetersiz kalır ama TSL dediğimiz yerde fiziği olan şenerden bile performans alamiyorsan orada bahanelerle siginmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt