Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buğday kepeği ile maymun silkmeye çalışıyoruz.Sivasspor'un yıldız futbolcusu Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Galatasaraylı yöneticilerin telefonlarına çıkmıyor! İddiaya göre Fenerbahçe, Emre’ye de çok daha iyi bir teklif sundu. (via: @yakupcinar)
Ardaninin Selcuk gibi vurdum duymaz olacagini sanmiyorum Hocam ilerde baskan olursa Ardayi Td yapacak onun hazirliklari buArda gelip nerde oynayacak? Niye o kadar onu da selcuk gibi oyuna alip 10v11 oynatmaya hevesli hocamiz?
Takim baya baya iyi oynuyordu Coronadan sonra takim coktu dogru durust anteman yapamamdanda ligler basladi sacma sapan konusmayin elestireceksen yaptigi hatalari elestir sirf elestirmek icin elestirmeTakim neden oynamiyor hesap versin once.
Anca transfer transfer transfer
Bos bos argumanlarla geliyorsun renktas.Takim baya baya iyi oynuyordu Coronadan sonra takim coktu dogru durust anteman yapamamdanda ligler basladi sacma sapan konusmayin elestireceksen yaptigi hatalari elestir sirf elestirmek icin elestirme
Bos arguman degil bu o zaman sen ligi 2 senedir izlemiyorsun seninkiler bos oluyor biz 2.devre acilmaya basliyoruz son 2 senedir.3. senede diger 2 seninin kopyasi olacakti. Corona girdi araya futbolcular kendine bakmadiysa Tdnin yapacagi bisey yok cunku disari kimse cikamiyordu Liglerin baslamasina yakin Antremanlar basladi Hocada bi hastalik atlatti sonucta bunlar bos argumansa bisey demiyorum .Ama seni iyi taniyorum 3 senedir bu hani bekliyordun zaten bu sene Corona yuzunde sen ve senin gibilerin istedigi oldu .Normalde biz bu haftalarda kolay kolay sampiyonluk vermedik vermeyiz bunu bilmeyen taraftarda ben Gatasrayliyim demesin zaten.Bos bos argumanlarla geliyorsun renktas.
1 seri yaptigimiz donem besiktasda seri yapti avci cöpuyle.
2. Bu corona bir bize ugramadi.
3. Sezon basinda'da takim hazir degildi.
Oyunculari hazirliyamicaksak zaten sezon basi kampi yapmiyalim masraf olmasin.

Emre Kılınç'ta Galatasaray için bir sorun yok.