Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye’den futbolcu alacaksan Avrupalılar gibi ikinci ligden genç ve gerçekten yetenekli olanları bulacaksın. Bunu yapacak insanlar yok ama maalesef kulüpte.

Emre Kılınç Mhy'den daha akıllı birine benziyor ama bilemem Fener'e giderse çokta sürpriz olmaz.

İsteseydik cornelius ve samatta forvet hattımız olacaktı ama yönetim ve hoca diagne denen ayakta duramayan kalas ve 35 lik içi geçmiş falcao tercih etti, lemina ve seri nin beklentilerin altında kaldı ben ekstra birşey yaptıklarını görmedim zamanında mariano ve belhanda da övülüyordu böyle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alman kulüplerin 18/19 sezonu kar/kayip rakamlari (€) aciklanmis

Bayern +52.5 milyon
Frankfurt (2019) +36.9 milyon
Dortmund +17.4 milyon
Mainz +15.8 milyon
Gladbach (2019) +12.2 milyon
Augsburg +9.6 milyon
Freiburg +6.9 milyon
Leipzig +4.5 milyon
Bremen +3.5 milyon
Düsseldorf +2.1 milyon
Köln +1 milyon
Union +270 bin
Hoffenheim +252 bin
Leverkusen (2019) +0
Wolfsburg +0
Paderborn -2.8 milyon
Hertha -26 milyon
Schalke (2019) -27.1 milyon

Sivasspor'un yıldız futbolcusu Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Galatasaraylı yöneticilerin telefonlarına çıkmıyor! İddiaya göre Fenerbahçe, Emre’ye de çok daha iyi bir teklif sundu. (via: @yakupcinar)

Elindeki topçuyu tutamayan bu gavatoğullarına transfer yaptıran Uefa'nın da ağzına oturayım.

elindeki oyuncuyu kendi salaklıkların yuzunden rakibe kaptırınca bok atan tek taraftarda biziz galiba : )

Takim baya baya iyi oynuyordu Coronadan sonra takim coktu dogru durust anteman yapamamdanda ligler basladi sacma sapan konusmayin elestireceksen yaptigi hatalari elestir sirf elestirmek icin elestirme
Bos bos argumanlarla geliyorsun renktas.

1 seri yaptigimiz donem besiktasda seri yapti avci cöpuyle.

2. Bu corona bir bize ugramadi.

3. Sezon basinda'da takim hazir degildi.

Oyunculari hazirliyamicaksak zaten sezon basi kampi yapmiyalim masraf olmasin.

Başkan hastalandıktan sonra bizim yöneticiler meydanı biraz boş bırakmış olabilir mi?

Mert Hakan Yandaş bize level atlatacak bir oyuncu değil. Fakat yarım sene önce anlaştığın futbolcuyu elinden kaptırmak da ayrı rezalet.

Emre Kılınç haberi yalan. Haldun Domaç ile YouTube’da bir yayını var, açın izleyin. Çocuk çok net bir şekilde Galatasaray’da oynamak istiyor. Türkiye’nin en büyük kulübü diyor.

Olur da Emre Kılınç’ı da alamazsak, önümüzde ki sezonun kadro yapılanması nasıl olacak çok merak ediyorum. Paramız yok, yerli futbolcumuz yok, ve bonservissiz yerli futbolcuları elimizden kaçırıyoruz.

Oğulcan Çağlayan transferine de baya tepkili olan renktaşlar var. Anlamadım açıkçası sebebini. Oğulcan 1.88 boyunda fiziği sağlam, Süper Lig tecrübesi olan nispeten genç sayılan bir futbolcu. Zaman zaman kanatlarda da oynayabiliyor, bunu biliyoruz. Büyük maçlarda forma giymiş bir futbolcu. Kesinlikle denenmeli. Bunun alt yapıda ki futbolcularla bir ilgisi yok. Hele 1.75 boyunda ki Ali Yavuz Kol’la hiç bir ilgisi yok.

Bos bos argumanlarla geliyorsun renktas.

1 seri yaptigimiz donem besiktasda seri yapti avci cöpuyle.

2. Bu corona bir bize ugramadi.

3. Sezon basinda'da takim hazir degildi.

Oyunculari hazirliyamicaksak zaten sezon basi kampi yapmiyalim masraf olmasin.
Bos arguman degil bu o zaman sen ligi 2 senedir izlemiyorsun seninkiler bos oluyor biz 2.devre acilmaya basliyoruz son 2 senedir.3. senede diger 2 seninin kopyasi olacakti. Corona girdi araya futbolcular kendine bakmadiysa Tdnin yapacagi bisey yok cunku disari kimse cikamiyordu Liglerin baslamasina yakin Antremanlar basladi Hocada bi hastalik atlatti sonucta bunlar bos argumansa bisey demiyorum .Ama seni iyi taniyorum 3 senedir bu hani bekliyordun zaten bu sene Corona yuzunde sen ve senin gibilerin istedigi oldu .Normalde biz bu haftalarda kolay kolay sampiyonluk vermedik vermeyiz bunu bilmeyen taraftarda ben Gatasrayliyim demesin zaten.

adam içinde hakkı en az 5-6 olan 3 gollü kadıköy galibiyetini falan da gasp edip ilk devredeki alakasız beşiktaş fikstürüne yedirmiş. bu kadar salaklık herhalde kötü niyettendir diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt