Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih gibi yerliler takıma kazandırılmalı.
1592829776983.webp

anadoludan gelen yerli futbolcunun katkısı çok fazla olmuyor. şu ana kadar istanbul kulüplerinden birinde ciddi fark yaratan olmadı

şu alt yapıdaki gençlerimizi hazırlamışızdır umarım hiç sanmıyorum ama

bütün yaş kategorilerinde şampiyon olduk geçen yıl

galatasarayın 24-25 kişilik kadrosuna her sene 2-3 altyapıdan oyuncu katılmalı

stoperin 1 tanesi, sağ/sol bekin bir tanesi yerli olmalı

ayrıca kalecide de artık yerli ve milli kaleciye geçmemiz lazım

muslera düzeyinde biri zor artık

genç takımlarımızdaki madeni işlememiz lazım

bunu da fatih terim ile yapamayız

Ben esas UEFA'nın bunlara tokadı basacağı günü merak ediyorum. Fener o parayı verecek. Vermek zorundalar, anlamadığım 20 tane orta saha varken yine hala orta saha alıyorlar. Ya ben Fener'e transfer de tokat atacağım diye eksikliklerimi gidermeseler yeri göğü inletirim. Bunlar sosyal medya andavalları ile koca kulübü oyuncağa ve sirke çevirmişler. Yazık günah yahu şu paraları vermek, hele serbesti varken bir yerliye yıllık 3.5 milyon vermek akıl karı değil, bu Mert Hakan iyi oyuncudur kötü oyuncudur demiyorum ama bile bile Alper Potuk ki oda bir sezon bayağı performans gösterdi, Tarık Çamdal iki olacak.
Levent abi sadece Alper degilki o abaza ozanda aynı ellerinde patladı sadece meme büyüttü
Neden alıyorlar kısmı çok açık bence,emre ve koç 2 ağır mal amaçlarını düzgün takım kurmak değil bizim istedigimiz oyuncuları elimizden almak özellikle emre kendisini ispat etmek adına koçu somurecektir oyuncular gelsin diye el altından ciddi paralar dökecek koç

UEFA tokadı basacakmi acaba çünkü Trabzon'a ceza verip bunlara vermemeleri çok komik oldu çünkü fenerde uymadı anlaşmaya
Koç sponsorluk vs adı altında büyük paralar veriyordur UEFA'ya yoksa ceza gelmemesi akıl alır gibi değil

yerli oyuncu alacaksak gurbetçi alalım burdakilere para vermiyelim

Disiplin konusunda haklisin ama alt yapida son 10 yilda Sinan Gumus gibi bir ofansif oyuncu cikti mi?

Koray Gunter uclu defansta Verona'da banko oynuyor, Semih ise Sparta Prag'da yedek kulubeyi isitiyor.
almancının en iyisi insan içine karışmayandır renktaş

ayrıca sinan gümüş de malak gibi yattı

kupa maçlarında oynadı anca

Sinan Gumus taraftar destegi ile daha iyi yerlerde olabilirdi. Ayrica Sinan ligimizdeki yerli kanat oyuncularini top diye oynar.
Suriye muhabbeti ile taraftarla arasındaki bağ koptu. Sinan'dan artık bizde bir halt olmayacağı belli idi. Biz Fenerlilere yada Beşiktaşlılara benzemeyiz ki bize laf edeni bağrımıza basalım.

Bizde is yapacak almancilar bizi 3. Veya 4. Opsiyon olarak görür. Bize gelecek almancilarda, bizim anadoludaki oynayan türklerden fazla farki olmaz.

Almancilar demisken,

Kerim Demirbay > Yusuf Yazici, Emre Akbaba, Mert Hakan, Oguzhan Ozyakup

Suat Serdar > Ozan Tufan, Dorukhan Tokoz, Irfan Can Kahveci, Abulkadir Parmak

Gerçekten yetti artık şu RB Salzburg'daki Patson Daka gibi vahşi bir forvet bulmamız lazım koşarken sakatlanan forvet mi olur ?
önemli olan Salzburgdaki gibi oyuncu bulmak değil onu işleyecek teknolojik antrenman tesislerine sahip olabilmek.Yoksa dünya üzerinde belli başlı kisiler hariç orta seviye futbolcuların yetenek olarak birbirinden farkı yok. Olay işlemekten ibaret.

Almancilar demisken,

Kerim Demirbay > Yusuf Yazici, Emre Akbaba, Mert Hakan, Oguzhan Ozyakup

Suat Serdar > Ozan Tufan, Dorukhan Tokoz, Irfan Can Kahveci, Abulkadir Parmak
kerim ve suata lafımız yok ama gelmezler

ilkay, emre can vs de çok iyi

türkiyeye gelecek almancı futbolcu max sinan gümüş gibi ziraat kupası topçusu olur

o da max ha

Ne demiş usta kelamcı İsmail YK
“Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez. Yoksa ben zurna mıyım he?!”

Beğendiğimiz ve iş yapacak Almancının Türkiye’ye gelme ihtimali bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt