Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önemli olan Salzburgdaki gibi oyuncu bulmak değil onu işleyecek teknolojik antrenman tesislerine sahip olabilmek.Yoksa dünya üzerinde belli başlı kisiler hariç orta seviye futbolcuların yetenek olarak birbirinden farkı yok. Olay işlemekten ibaret.

Bu konuya katılıyorum reis Daka'nın performanslarına baktığında Haaland ile hemen hemen aynı konularda öne çıkıyorlar yaşlarına göre fizik kaliteleri çok iyi hızlanmaları çok net topsuz oyunda fark yaratıyorlar

Bunlar çok belli ki çalışarak geliştirilen özellikler aynı torna tezgahından çıkmış gibi oyuncuları

Maddi anlamda kulüp zora girecek bu belli İlk 11 oyuncularının arkasına alt yapıdan oyuncular monte etmediğimiz sürece yedek kulubesinde beklesin diye 1.5. miyon eurolar veririz. en azından seneye kadroda süleyman Luş-emin bayram-yunus akgün-ali yavuz kol gibi oyuncuları yedekte bekletmeliyiz.

damsgaard'ı gördükçe cigerlerim acıyor. Seri+lemina+nzonzi+emre şu 4 unun kiralık ücretini gecen sene versen alırdın güya scout ekibi var eskişehirdeki oyuncuyu bende öneriyorum menajer getiriyor zaten sana. Cengizi göremiyorsunuz, alanyada oynayan merihi goremiyorsunuz. Güya 1 sene Olsen izlediler ulan bende olseni izledim izlerken olseni siliktir et bu çocuk ne lan boyle diye gözüme gözüme çarptı. Babele onay veren ekibin o gün gitmesi gerekiyordu gerci ya.

damsgaard'ı gördükçe cigerlerim acıyor. Seri+lemina+nzonzi+emre şu 4 unun kiralık ücretini gecen sene versen alırdın güya scout ekibi var eskişehirdeki oyuncuyu bende öneriyorum menajer getiriyor zaten sana. Cengizi göremiyorsunuz, alanyada oynayan merihi goremiyorsunuz. Güya 1 sene Olsen izlediler ulan bende olseni izledim izlerken olseni siliktir et bu çocuk ne lan boyle diye gözüme gözüme çarptı. Babele onay veren ekibin o gün gitmesi gerekiyordu gerci ya.
yok ne scout 'ı ya

hiç inanmıyorum valla

marcao, luyindama peşpeşe nasıl denk geldi hayret

23-24 yaşından büyük kimsenin kulüpten içeri girmemesi lazım

geniş 1 oyuncu havuzumuz olmalı ve ihtiyaç duyduğumuzda marcao gibi adamları getirmemiz lazım

ama yok işte

Yapılması gereken çok hamle var. Ffp var ayrıca. Şampiyonlar liginde oynayamayacağımız için futbolcu ikna etmek için kozumuz da kalmadı. Çok akıllıca hareket edip nokta atışı transferler lazım. Ama bizim yönetimden bu konuda pek ümitli değilim.

Futbola ac genc adama tahammul edemiyorsunuz malesef dun Sekedikanin yaptigi hata yuzunden yerle bir ettiler. futbolcu bu hata yapacakki defans oyuncusu degil sonucta adam ona calimi basinca refleks olarak adama celme takti.Bir pozisyondada topu cok iyi getirmisti ama Onye bitirememisti boyle oyunculara sabredecek taraftar yok burda hem ici gecmis adam istemiyoruz deniyor hemde Onye gibi sekedika gibi adamlari yerden yere vuruyorlar .
Sekidika'nın yaptığı şeyi o dakikada 12 yaşındaki çocuk yapmaz.

Monaco Onyekuru'yu 8 milyondan asagi birakmazsa alternatiflere yonelmek lazim.

Bruma, Garry, Onyekuru, devami gelmeli hep ayni isimlerin uzerinde durmamaliyiz.

Nordsjaelland'in futbol piyasasina sundugu bir baska genc yetenek Kamaldeen Sulemana takip edilmeli. Vinicius JR gibi hizli, rakibin uzerine giden ve rahat calim atabilen bir sol kanat oyuncusu. Fatih hoca bu tip kanat oyuncularini sever. Bruma Fatih hoca doneminde kalsaydi daha iyi yerlerde olabilirdi. Nasip olmadi, bu profilde genc kanat oyuncularini almaya devam etmeliyiz.

20200622_155924.webp

Sinan Bolat

Omar - Luyindama - Marcao - Tabanou

San Jose

Hakan - Emre Ç

Emre K - Dzyuba - Gaitan​

luyindamaya 15-20 veren çıkarsa o parayı olduğu gibi salisu denilen herifr yönelim belki birakirlar

Suan transferden daha onemlisi, hangi yoneticiler yapacak transferi? Yani yonetim (Baskan) kaliyor mu yoksa secim mi olacak? Cunku Baskan hasta ve ne zaman duzelecegi belli degil. Bu durumda teknik direktorumuz 1 sene daha Terim mi kalacak yoksa yerine baskasi mi gelecek?

Ondan sonra transfer anca konusulur.

takımda yeri en sağlam olan terim şuan yaw.

bırakıp gideceğini de sanmıyorum. başkan bırakır mı bilemem ama bırakırsa apo aday olur kuvvetle muhtemel.

luyindamaya 15-20 veren çıkarsa o parayı olduğu gibi salisu denilen herifr yönelim belki birakirlar

Luyindama sakatlanmasa devre arası satmıştık bahsettiğin paralara muht.

luyinin yerini zor doldururuz. eldeki gereksizleri çıkarıp luyinin yanını sağlama almamız lzm

takımda yeri en sağlam olan terim şuan yaw.

bırakıp gideceğini de sanmıyorum. başkan bırakır mı bilemem ama bırakırsa apo aday olur kuvvetle muhtemel.

başkan bırakıp apo'yu destekleyecekmiş. haluk yürekli demiş bunu. gs sözlük'te görmüştüm.

bence albayrak asla kazanamaz. duayenlerin desteğini alan bir aday çıkıp kazanır.

terim de her türlü kalır seneye. ama şampiyon yapamazsa 2021'de belki emekli olabilir. iki sene üst üste şampiyon olamamak sinirini bozar hocanın. :)

İlk mesajımızı atalım, hayırlı olsun.

Luyindama sakatlanmasa devre arası satmıştık bahsettiğin paralara muht.

luyinin yerini zor doldururuz. eldeki gereksizleri çıkarıp luyinin yanını sağlama almamız lzm
salisu denilen velet birebir aynisi ya hayvan gibi bir vücut tek fark sol ayaklısı.
Herif daha 1 yıldır piyasada muhtemelen premier ligden çökeceklermiş. Refikin dediği gibi scout ekibi diye bir ekip olsaydı bu çocuğu alt yapıda keşfetmeleri gerekirdi. 1 senede üstün güç gelmedi muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt