Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif

mood.
nöbette @Sergen Zeren 'de yok.

Hayırlısı olsun. Güzel ve yararlı bir transfer dönemi geçiririz umarım.

adamların scoutları neler buluyor bizde buluyoruzdur belki ama nasıl alamıyoruz cingene pazarlıgından dolayı. sorloth geçen sene devree arasında bizi reddetmişti kesin 100 bin euro falan teklif ettik

Hayırlı olsun. Selçuk İnan'la 2 yıllık yeni kontrat imzalayacağımız bir nöbet olması dileğiyle...

Belhanda 10 milyon euro
Diagne 15 milyon euro
Maicon 8 milyon euro

Sadece şu üçlüye 33 milyon euro bonservis saymışız. Verdikleri katkı ücretlerinin çeyreği kadar bile değil, şimdi satarken kaça satacağız göreceğiz. Tabi satabilirsek

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 senelik şampiyon kadronun kemik kadrosu ona bakarsak sonuçta şampiyon takımın şampiyon oyuncuları balyanda 3 senenin 2sinde şampiyon olmuş Bu senede ara olmasa 3tee 3 yapmış olacak adam. verilen bonservislerin haklarını vermış adamlar Diagneyide her türlü satardık taraftarımız sağ olsun hiç ettiler adamı Maicon zaten ill seneki şampiyonlukta baya etkiliydi . Bu sene trasfer edilen adamlara zarar yazar bence yazacaksa

Transfer yaparken sosyal medyadaki taraftarın tepkilerini takip edip yapacaksalar hiç yapmasınlar zaten.

bu kodumun scout ekibi nezaman işe yarayacak. bi sörloth bi ekuban bulmaktan acizlerse durmasınlar artık orda

2 senelik şampiyon kadronun kemik kadrosu ona bakarsak
ne kemiği,hangisi kemik. diagne ve maicondan olsa olsa kıkırdak ya da yağ falan olur en fazla. belhandaya gelirsek tüm engellemelerine rağmen şampiyon olduk. gomis,fernando,muslera,mariano,feghouli falan desen anlarım.

2 senelik şampiyon kadronun kemik kadrosu ona bakarsak sonuçta şampiyon takımın şampiyon oyuncuları balyanda 3 senenin 2sinde şampiyon olmuş Bu senede ara olmasa 3tee 3 yapmış olacak adam. verilen bonservislerin haklarını vermış adamlar Diagneyide her türlü satardık taraftarımız sağ olsun hiç ettiler adamı Maicon zaten ill seneki şampiyonlukta baya etkiliydi . Bu sene trasfer edilen adamlara zarar yazar bence yazacaksa
Katılmıyorum belhanda ya rağmen şampiyon olduk genelde vasatı aşamadı hiçbir maçta.
Maicon tekme tokat yolladık ilk başlarda iyiydi evet ama sadece yarım sezon idare edebildi.
Diagne'ye gelince 15 milyon euro verdiğimizi hatırladıkça hala duvarları yumrukluyorum.

Muslera, onyekuru, feghouli, mariano, fernando falandı takımın çekirdeği belhanda ayak bağı

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne kemiği,hangisi kemik. diagne ve maicondan olsa olsa kıkırdak ya da yağ falan olur en fazla. belhandaya gelirsek tüm engellemelerine rağmen şampiyon olduk. gomis,fernando,muslera,mariano,feghouli falan desen anlarım.
Dediğim gibi şampiyon kadroda olduklari için zarar yazmaz zararı yazacaksan bu sene transfer olan oyunculara yazarsinki yukarda yazdım Maicon ilk sene gayet iyiydi Belhandada öyle Diagnede Görevini yaptı biz ne kadar beğenemesek bile Beşiktaş maçını ac izle 2 gol dede o var Rize maçını son dakika golüyle kazanmamızı saGlayanda o.Adamı satamamak tamamen Becirisiz yönetim ve boş boş konudan çok bilmiş taraftar yüzündendir.

Umarım babel,diagne,belhda,feghouli,falcao,donk,marianonun gittiği bir yaz olur. Aksi halde gelecek sene sonu biz nasıl bu hallere geldik diye konuşuyor oluruz

Dediğim gibi şampiyon kadroda olduklari için zarar yazmaz zararı yazacaksan bu sene transfer olan oyunculara yazarsinki yukarda yazdım Maicon ilk sene gayet iyiydi Belhandada öyle Diagnede Görevini yaptı biz ne kadar beğenemesek bile Beşiktaş maçını ac izle 2 gol dede o var Rize maçını son dakika golüyle kazanmamızı saGlayanda o.Adamı satamamak tamamen Becirisiz yönetim ve boş boş konudan çok bilmiş taraftar yüzündendir.
ben bu görüşe katılmıyorum.şampiyon kadronun içinde olmak,boş kaleye gol atmak veya penaltıdan gol atmak o oyuncuyu aklamaz uzun zamanda verdiği performansa bakmak lazım. bu üçüne verdiğin paralarla 3-4 katı daha iyi topçular alıp onlarla da şampiyonluğa hatta daha rahat şampiyonluğa ulaşabilirdin ve üstelik şuanda elinde beş para etmez 3 tane çöp kalmamış olurdu. 30 milyonun çoğu döndürülemez şekilde uçtu gitti ve şuan acısını çekiyoruz. günlük düşünürsek ş.ligine gidemediğimizde sonumuz fikonun bjk si gibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt