Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda yeri en sağlam olan terim şuan yaw.

bırakıp gideceğini de sanmıyorum. başkan bırakır mı bilemem ama bırakırsa apo aday olur kuvvetle muhtemel.
Apo aday olursa bakkal yonetimi gibi kulubu yonetmeyi kalkar, daha fazlasi hayal.

Apo aday olursa bakkal yonetimi gibi kulubu yonetmeyi kalkar, daha fazlasi hayal.
kulüp zaten çoğunlukla bakkal yönetir gibi yöneten yöneticilerle bugüne kdr geldi knk yaw. apo o yüzden sırıtmaz. Hocayla da en iyi anlaşan başkan olarak tarihe geçer

Onyekuru yerine ejuke nasıl olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru yerine ejuke nasıl olur

Heerenveen'de izliyorum kendisini, hollanda'da tuttugum takim.

Kendisini begenerek izliyorum, lakin bizde pek yapamaz diye dusunuyorum.

Kendisi daha cok toy, devamli calim pesinde kosuyor. 10 tane adami gecse tekrar donup bir kere daha gecmek istiyor. Ve atak sonlandirmada sikintili. Ayrica Hollanda liginde bekle fiziksel temasa girmeyi seviyor, cekinmiyor. Turkiye'deki kazmalar bunu devamli indirir.

En sevdigim yonleri inanilmaz kivrak ve dribblingci, uzerine uzerine gidiyor bekin. Ama en onemli becerisi, topa dokunmadan ayak becerisi ve oyunu ile rakipi ters kose yapabiliyor, izlenmesi muthis.

Biz bu sene ilk uce giremeyiz bjk bile bizi gecebilir biz dagildik gittik seneye sadece lig oynayalimda sampiyonlukta avantajimiz olsun uefa kupasinda para yok

Heerenveen'de izliyorum kendisini, hollanda'da tuttugum takim.

Kendisini begenerek izliyorum, lakin bizde pek yapamaz diye dusunuyorum.

Kendisi daha cok toy, devamli calim pesinde kosuyor. 10 tane adami gecse tekrar donup bir kere daha gecmek istiyor. Ve atak sonlandirmada sikintili. Ayrica Hollanda liginde bekle fiziksel temasa girmeyi seviyor, cekinmiyor. Turkiye'deki kazmalar bunu devamli indirir.

En sevdigim yonleri inanilmaz kivrak ve dribblingci, uzerine uzerine gidiyor bekin. Ama en onemli becerisi, topa dokunmadan ayak becerisi ve oyunu ile rakipi ters kose yapabiliyor, izlenmesi muthis.

Onyekuru olmazsa yerine olabilir çok pahalı değildir muhtemelen

Bu sene sampiyonluk cok kilitti gelecek seneler adina.Su twitterda 7reporter adli kullanici kolpa degilse ki zamaninda İbrahim Seten adami ovmustu Fener saglam kadro kuruyor.trabzonun satacak bir ton asseti var.Basaksehir zaten devlet destekli paso para harciyorlar.Bu transfer donemi zehir olur bize.

Fener iyi kadro kurmaya calisacaktir ama onemli olan federasyon ve hakemler. Mutlaka degismeliler.

ESPN Şili'nin Twitter hesabından izleyicilerine sorduğu soru;
"Claudio Bravo Türkiye'ye gitmeli mi, yoksa hala Avrupa'nın en büyük liglerinden birinde oynayabilir mi? Yorumlarınız #ESPNFC_Chile 'de yayın sırasında ekranda görünecek."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ffp esnekligi yarayabilir belki onlara.Vertonghen, İrfan , Treze ve Viscayi alacaklarmis.Ne para var bunlarda senelerdir basari yok paso para harciyorlar.

154f868b-73ad-48b7-a7c4-3b11a419ecfe.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt