Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener cok para harcayip sampiyon olsa ne yazar? Uefa bunlari FFP yüzünden bu sefer agir tokatlarlar ve 2 sene men cezasi yerler ve o iki senede borc bir +100 milyon daha havaya ucar.

ESPN Şili'nin Twitter hesabından izleyicilerine sorduğu soru;
"Claudio Bravo Türkiye'ye gitmeli mi, yoksa hala Avrupa'nın en büyük liglerinden birinde oynayabilir mi? Yorumlarınız #ESPNFC_Chile 'de yayın sırasında ekranda görünecek."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yorum olarak gelsin 6 ay musleranın getirini götürünü yapsın sonra avrupanın büyük liglerine mi nereye giderse gitsin

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bravo lazım bize Okan'la çok puan kaybederiz Muslera gelene kadar

Kudüs falan hikaye bizimkilerin ama ihtimali yok, alabilme çapımız olan bir orta saha kurmak gerekirse. Bakasetas-seri-iddrisu baba orta sahası can yakar. Toplam maliyet maaşlar dahil 8 falan tutar. Şu anki orta sahayı top diye oynarlar. Belhoid ile feghouliyi okutarak bu oyuncuların parasını çıkarıp cebimize 2-3 milyon euro harçlık bile kalır.
Biri durdurup süpürür, diğeri öldürücü pas atar diğeri kaleyi gördüğü yerden amel defteri kapatır. Düşük maliyetle çok fena takım kurma şansımız var bakalım ne yapacağız transferin başlamasına şurada hepi topu 10 gün kaldı.

Falcao-Diagne-Babel-Belhanda-Feghouli-Linnes-Maicon-Ahmet-Jimmy 'nin satıldığı
Mariano-Saracchinin gittiği
Selçuğ'un emekli olduğu bi nöbet olması dileğiyle.

bu kadronun komple dagitilmasi lazim

falcao feghouli belhanda mariano nagtatomo linnes falan alayi gitmeli

luyindama, marcao, saracchi ve donk kalabilir. sartlar olusursa onyekuru ve seri de kalabilir. diger yabancilar postalanmali

muslera sözlesmesini dondurmali

Ben, Bravo ile Navas'i karistirdim. Navas'i alacagiz diye sevinmistim

Fenerbahçe dünya yıldızlarını da getirse bir halt olmaz. Garabetli camia.
Bu sene varsın böyle geçsin. Bi daha ki sene koyar geçeriz.

Bu mert hasta gsli falan değilmiş yalan. Teklifler hemen hemen aynıymış o orayı seçmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt