Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizimkilerden bekledigi yakinligi goremedigi icin fener'i tercih etti galiba.

Heerenveen'de izliyorum kendisini, hollanda'da tuttugum takim.

Kendisini begenerek izliyorum, lakin bizde pek yapamaz diye dusunuyorum.

Kendisi daha cok toy, devamli calim pesinde kosuyor. 10 tane adami gecse tekrar donup bir kere daha gecmek istiyor. Ve atak sonlandirmada sikintili. Ayrica Hollanda liginde bekle fiziksel temasa girmeyi seviyor, cekinmiyor. Turkiye'deki kazmalar bunu devamli indirir.

En sevdigim yonleri inanilmaz kivrak ve dribblingci, uzerine uzerine gidiyor bekin. Ama en onemli becerisi, topa dokunmadan ayak becerisi ve oyunu ile rakipi ters kose yapabiliyor, izlenmesi muthis.

oyuncuyu tanımıyorum ama şu boldladığım kısımdaki özellikleri taşıyan bir oyuncuya ihtiyacımız var. bu adam olmaz bir başkası olur ama mutlaka bu profilde birisi olmalı transfer hedeflerimiz arasında.

Bizimkilerden bekledigi yakinligi goremedigi icin fener'i tercih etti galiba.

Daha öglen fenerin yazari No. 1 Yagiz Sabuncuoglu 12 milyon maas demiyormuydu? Iki güne maas 8 milyon imza parasi 6 milyon olur bu gidisle.

4 senelik sözlesme, 15 milyon lira maas + 10 milyon imza parasi daha inandirici geliyor bana.

Ravil Tagir
Erdi Dikmen
Fatih Kurucuk
Cenk Ozkacar

Ikinci ligde oynayan bu genc stoperleri takip eden var mi? Hangisinin potansiyeli daha yuksek?

Dorukhan Tokoz, Mert Cetin, Zeki Celik ve Caglar Soyuncu de ikinci ligden cikis yapmis oyuncular. Mert Hakan'la falan ugrasacagimiza ikinci ligdeki potansiyeli olan genclere yonelelim.

Mert hakan yandas filan gelmesin abi bize boyle para pesinde kosan oyuncular bize lazim degil 26 yasinda daha bir sezonu olan bir oyuncuyu cok büyütmemek gerek hele hele gaza gelip fiyat artirma gibi seyleri hic girmemek gerek en son emre akbaba transferinde yapistik ve bütun parayi oraya verdigimiz icin orta saha alamamistik yanlis hatirlamiyorsam yok babamin vasiyeti yok GALATASARAY takip edip Twittleri begenip daha sonrada para icin bir yere gidiyorsan yolun acik olsun kocum senin gibi adamlar bize lazim degil

Emre colak > mert hakan yandaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

villa inş düşer satışlardan gelen parayla 10 milyon samattaya gömülmeli mutlaka

Yaw arkadas dogru durust bi 6 numara bulun su takima. Hoca sen de don artik 442'ye. Saglam bir 6 ve 8 bulunur yaw. Ne Seri ne Lemina tek basina kaldiramiyor. Zaten seneye bizde kalmazlar CL'ye gidemezsek. Soucek'te sansimizi bir denesek keske.

Gideceklerden sadece Belhanda ve Feghouli'den 3-5 bir şey kazanırız diğerleri bedava gitse de olur:
Ahmet Çalık
Nagatomo
Mariano
Şener Özbayraklı
Selçuk İnan
Belhanda
Jimm Durmaz
Andone
Feghouli

Kiralıklar:
Saracchi-------1 yıl daha kiralanır.
Lemina--------Kiralanabiliyorsa 1 yıl daha kalabilir.
Seri------------Kiralanabiliyorsa 1 yıl daha kalabilir.
Onyekuru-----Kiralanabiliyorsa 1 yıl daha kalabilir ama bonservisi kesinlikle almamalıyız.

Gelecekler:
Sağ Bek
Defans
Sağ açık
Sol açık
10 numara

İlk 11 için 3 transfer yeter aslında. Diğer transferler kulübeyi güçlendirmek adına olur.

Muslera/Okan
TRNSFR1 Luyindama Marcao Saracchi
Lemina Seri
TRNSFR2 TRNSFR3 Onyekuru
Falcao

Cok iyi yerli bir kaleci bulamasak genc bir yabanci kaleci alip kiralik göndermek sart oglu sart, muslera futbolu birakinca sap gibi ortada kaliriz. Takimin yas ortalamasi artik iyice düsürülmeli, cöp oyuncular sirf yedekte otursun diye takimda kalmamali, görüyoruz cöplerin yedekte oturunca ne oldunu, ilk onbirden biri cezali veya sakat olunca resmen bu yedekten gelen cöpler takimi eksik birakiyor.

Firsat bu firsat para edeni sattip komple yeni genc bir takim kurup bir iki yil sonra tekrar sampiyon olmaliyiz. Onun icin basariya ac genc oyuncular transfer edilmeli. Yasli star oyuncular alinca takimin hali ortada.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lovre Kalinic ( Aston villadan Kiralık )
Nazım Sangare ( Takas + para )
Novak ( Bonservissiz )
Kaan Ayhan
Bruma ( Kiralık )
Lemina ( Kiralık )
Onyekuru ( Kiralık )
orta saha bulamıyorum böyle adam yiyecek ciğersiz bir eleman kim olabilir
talisca ( kiralık )
Guido Carillo ( leganes küme düşecek uzun boylu bir forvet )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt