Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bizimkilerden bekledigi yakinligi goremedigi icin fener'i tercih etti galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heerenveen'de izliyorum kendisini, hollanda'da tuttugum takim.
Kendisini begenerek izliyorum, lakin bizde pek yapamaz diye dusunuyorum.
Kendisi daha cok toy, devamli calim pesinde kosuyor. 10 tane adami gecse tekrar donup bir kere daha gecmek istiyor. Ve atak sonlandirmada sikintili. Ayrica Hollanda liginde bekle fiziksel temasa girmeyi seviyor, cekinmiyor. Turkiye'deki kazmalar bunu devamli indirir.
En sevdigim yonleri inanilmaz kivrak ve dribblingci, uzerine uzerine gidiyor bekin. Ama en onemli becerisi, topa dokunmadan ayak becerisi ve oyunu ile rakipi ters kose yapabiliyor, izlenmesi muthis.
Bu mert hasta gsli falan değilmiş yalan. Teklifler hemen hemen aynıymış o orayı seçmiş
saydıgın isimlerın ne gıbı bi tecrubesı varFatih Terim yardımcılıklarına Wesley Sneijder, Riera, Elmander, Ujfalusi tarzı birilerini getirmeli. Özel kondisyoner tutmalı.
FFP esnekliği nedir?Bu ffp esnekligi yarayabilir belki onlara.Vertonghen, İrfan , Treze ve Viscayi alacaklarmis.Ne para var bunlarda senelerdir basari yok paso para harciyorlar.