Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Mhy degilde novakın ezikbahçeye gitmesine üzülürüm tam sarachiyi gönderip istedigim adam kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uğurcan,abdulkadir,dorukhanda alınır üstad .su anda gercekten türkiyeden alinacak tek topcu sorlothtur.
tüm yerli ve yabanci oyuncular dahildir buna.
geri kalan oyuncularin hicbiri öyle aman aman bir fark yaratmaz bizde.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sørloth'un da bizde pek iyi performans göstereceğini düşünmüyorum nedense.su anda gercekten türkiyeden alinacak tek topcu sorlothtur.
tüm yerli ve yabanci oyuncular dahildir buna.
geri kalan oyuncularin hicbiri öyle aman aman bir fark yaratmaz bizde.
bunlarin hicbiri seni sampiyonluk yolunda direkt etkilemez.uğurcan,abdulkadir,dorukhanda alınır üstad .
Yahu yedek zaten. Gol lazim oldugunda Caner Cornelius girer ve doldur bosalta doneriz. Omer defansta daha kotu.canerin kanadi her mac otoban oluyor.
bjkde en cok küfür yiyen oyuncu konumunda su an.
yürüyecek hali bile yok.
böyle birini ne yapalim biz.
üstüne 2 milyon euronun altina imza atmaz.
tam bizlik topcu yav.Sørloth'un da bizde pek iyi performans göstereceğini düşünmüyorum nedense.
dandik bir yedek icin 2 milyon euro mu verelim?Yahu yedek zaten. Gol lazim oldugunda Caner Cornelius girer ve doldur bosalta doneriz. Omer defansta daha kotu.
Zannetmiyorum. Ama olabilir de. Olmasını da çok isterim o ayrı.tam bizlik topcu yav.
pozisyon almasi cok iyi biraz haalandi andiriyor.
falcao dedemden sonra drogba etkisi yaratir bizde.
nagatomo bu seneye kadar iyi kapattı bence orayı en çok eleştirilip gömüldüğü dönemde marianonunda gömüldüğü dönemdiAlex Telles
Carole
Nagatomo
Emre Tasdemir
Latovlevici
Saracchi
Once sag bek sorunumuz vardi, Mariano dedem geldi taraftar sag bek gordu, simdi de yillardir sol bek sorunumuz var. Keske Saracchi yerine Arana'yi kiralasaydik.
büyük baskan ünal aysal döneminde tsden istedigimiz topcuyu aliyorduk artik imkansiz.Zannetmiyorum. Ama olabilir de. Olmasını da çok isterim o ayrı.
Ne iki milyonu yahu. Bjk 500 600 teklif etmis, biz 800 900 edelim.dandik bir yedek icin 2 milyon euro mu verelim?
marcao, luyindama ikilisinden daha fazla kazanmis olur.
Insallah, Omer solbekte felaket.2 seneligine bizde diye okudum yaşı 31 miş 2 sene takılır