Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norwich düştü bu sene. Falcaoyu yollayıp Pukkiye yapışalım talibi olur ama alınamayacak bir oyuncu değil. Sörloth gibi ligi donunda sallar

Adam dediğin böyle karakterli kararlı olur iki yakın arkadaş iki farklı takım 3 sene sonra Emre'nin elinde tonla kupalar kalkarken Mert Hakanın elinde sapları kalacak :asd: :asd: :asd:

Emre kılınç 8 numara için hem as hem yedek anlamında süper bir transfer olur. Gerçekten çok yetenekli biri.

Mert hakana ihtiyaç yok. Zaten E. Akbaba var bizde gereksiz olurdu. Neden mert istendi ve isteniyor bize bu kadar çözemedim gitti.

okan-luyindama-marcao-donk-saracchi-taylan-ömer-akbaba(ücreti indirilmeli)-adem kalabilir

nagatomo-mariano-lemina-seri-selcuk-onyekuru-andone sözlesmeleri bitenler. onyekuru ve seri disinda hepsini bastan salla gitsin

kiradan dönen maicon-babel-diagne satilmali. hepsi kazma bunlarin.

ahmet-linnes-sener-jimmy-sekidika-tasdemir-ozornwafor son derece yetersiz ve yollanmasi gerekenler.

belhanda kesinlikle satilmali.

feghouli-falcao teklif varsa satilabilecekler

muslera'nin sözlesmesi 6 ay dondurulmali.

Emre Akbaba bizde 11 oynayamaz artık bu gerçekle yüzleşelim çok iyi Galatasaraylı,çok karakterli iyi niyetli ama yetmiyor hep birşeyler eksik bizim oraya çok daha meziyetli 10 numarayı sırtına geçirecek maç alacak bir adam yada çok yetenekli bir 8 almamız gerek.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine Dzyuba’ya da bi yoklama çekilebilir. Bizim ligte böyle forvetler iş yapar. Kadayıf forvetlerden bıktım. Fiziği koydu mu stoperlere sünepe muamelesi yapacak adamlar şart. Gomisi gördük götü dayadı mı ben stoperim diyeni iti götüne sokuyodu

Yine Dzyuba’ya da bi yoklama çekilebilir. Bizim ligte böyle forvetler iş yapar. Kadayıf forvetlerden bıktım. Fiziği koydu mu stoperlere sünepe muamelesi yapacak adamlar şart. Gomisi gördük götü dayadı mı ben stoperim diyeni iti götüne sokuyodu
Gerçekten bu ligde birçok şey sahadaki takımın fizik durumuyla alakalı doğrudan

Norwich düştü bu sene. Falcaoyu yollayıp Pukkiye yapışalım talibi olur ama alınamayacak bir oyuncu değil. Sörloth gibi ligi donunda sallar
pukki müthiş adam tam fatih hocalık elmanderın golcü versiyonu

yıllrdır izliyorum en cok izledigim istedigim forvet acık ara saglam disiplinli

pukki müthiş adam tam fatih hocalık elmanderın golcü versiyonu

yıllrdır izliyorum en cok izledigim istedigim forvet acık ara saglam disiplinli
Fazla maceraya gerek yok. Falcaoyu yolla dzyuba veya pukkiyi al bu kadar basit. Tarz olarak biraz farklılar ama ikisinin de fizik gücü muazzam

pukkiye 2012 cl maçlarımızda izlemiş ve bu herif nasıl topçu olmuş demiştim.Sonra gelişti tabi.

Cok önemlı bı herıfı renklerımıze baglamak uzereyiz

ligden tamamen kopunca acıklanacak

pukkiyi biz isteyelim sonra fener salça olsun alsın

valla yönetimde sövmedıgım kalmaz

haldun dönemınden beri bu transfer olayını beceremiyoruz

falcao tam bir saatli bomba
buna güvenip yola cikilmaz
sezon basi kampinda sakatlanip ilk yariyi kacirma ihtimali fazlasiyla yüksek

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Muslera-Okan
Linnes-Saracchi-Şener-Taşdemir
Luyindama-Marcao-Donk-Maicon-Ahmet
Belhanda-Emre-Taylan-Ömer
Feghouli-Sekidika-Babel-Jimmy
Falcao-Diagne-Adem

Şuanlık önümüzdeki sezon için eldeki kadro, o kadar çok işlem lazım ki hangisini yazsam bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt