Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Norwich düştü bu sene. Falcaoyu yollayıp Pukkiye yapışalım talibi olur ama alınamayacak bir oyuncu değil. Sörloth gibi ligi donunda sallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam dediğin böyle karakterli kararlı olur iki yakın arkadaş iki farklı takım 3 sene sonra Emre'nin elinde tonla kupalar kalkarken Mert Hakanın elinde sapları kalacak![]()
![]()
Gerçekten bu ligde birçok şey sahadaki takımın fizik durumuyla alakalı doğrudanYine Dzyuba’ya da bi yoklama çekilebilir. Bizim ligte böyle forvetler iş yapar. Kadayıf forvetlerden bıktım. Fiziği koydu mu stoperlere sünepe muamelesi yapacak adamlar şart. Gomisi gördük götü dayadı mı ben stoperim diyeni iti götüne sokuyodu
pukki müthiş adam tam fatih hocalık elmanderın golcü versiyonuNorwich düştü bu sene. Falcaoyu yollayıp Pukkiye yapışalım talibi olur ama alınamayacak bir oyuncu değil. Sörloth gibi ligi donunda sallar
Fazla maceraya gerek yok. Falcaoyu yolla dzyuba veya pukkiyi al bu kadar basit. Tarz olarak biraz farklılar ama ikisinin de fizik gücü muazzampukki müthiş adam tam fatih hocalık elmanderın golcü versiyonu
yıllrdır izliyorum en cok izledigim istedigim forvet acık ara saglam disiplinli
Yedirseler de bizimkiler almıyor zaten. Boşa çıktığında önerildi ama o ara yıldız santrfor peşindeydik her zamanki gibiPukkiyi bize yedirirler zati.
Yedirseler de bizimkiler almıyor zaten. Boşa çıktığında önerildi ama o ara yıldız santrfor peşindeydik her zamanki gibi
Schalkede dimi evet baya kötüydü sadece hız vardı o aralarpukkiye 2012 cl maçlarımızda izlemiş ve bu herif nasıl topçu olmuş demiştim.Sonra gelişti tabi.
Cok önemlı bı herıfı renklerımıze baglamak uzereyiz
ligden tamamen kopunca acıklanacak
Falcaodan umidi kestık artık mukemmel bı forvet gelıyorfalcao tam bir saatli bomba
buna güvenip yola cikilmaz
sezon basi kampinda sakatlanip ilk yariyi kacirma ihtimali fazlasiyla yüksek
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk