Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Kartal: "Oğulcan Çağlayan, bizde kalırsa tabii ki isteyen takımlar bize teklif yapacak. Ya bizden çıkışı olur ya da fesih olur kendisi gider. Sözleşmede %100 sıkıntı yok ama UEFA'da ve TFF'de durum ne olur bilmiyorum. Sözleşmeyi okuduk ve opsiyon süremiz vardı."
Hasan Kartal: "Oğulcan Çağlayan'ın opsiyonunun olduğunu bilmiyorduk. Biz bu maddeyi öğrendikten sonra sözleşmesini uzattık. Çünkü isteyeni var ve bedavaya gitseydi, bizden sonra gelen yönetim, bizi eleştirirdi."
Adam köle mi yahu opsiyon dediğin tek taraflı nasıl oluyor anlamadım. Nasıl sözleşmeler bunlar
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Kilinc gelecek diyorlar, Ali Yavuz var, Adem Buyuk var, bu Ogulcan kardesimizi niye istiyoruz anlamadim gitti.
Sinan Gumus > Ogulcan Caglayan
BayilirimO
NEEEEED>>
O
sever misin?
Hem de ne buyuk mal, kafasi bom bos maalesef.Sinan malin teki olmasa kötü futbolcu degil.
Ama mal iste yapacak birsey yok. Biraz kafasi calissa hala bizim takimda olurdu.
Devre arasinda 4,5 milyon euroya kiralamislardi. Satin alma opsiyonu da varmis.Tomas Souchek , westhama ne zaman gitti akşam maçta gördüm kiralıkmış çok istediğim bir oyuncuydu