Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptigi sacmasapan bir is olsa da bence bizim icin hayirli olmus bu.

Ogulcan'in gelmesini istemem.

Hasan Kartal: "Oğulcan Çağlayan, bizde kalırsa tabii ki isteyen takımlar bize teklif yapacak. Ya bizden çıkışı olur ya da fesih olur kendisi gider. Sözleşmede %100 sıkıntı yok ama UEFA'da ve TFF'de durum ne olur bilmiyorum. Sözleşmeyi okuduk ve opsiyon süremiz vardı."

Hasan Kartal: "Oğulcan Çağlayan'ın opsiyonunun olduğunu bilmiyorduk. Biz bu maddeyi öğrendikten sonra sözleşmesini uzattık. Çünkü isteyeni var ve bedavaya gitseydi, bizden sonra gelen yönetim, bizi eleştirirdi."

Küfür yemeyi cok seviyor bu başkan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam köle mi yahu opsiyon dediğin tek taraflı nasıl oluyor anlamadım. Nasıl sözleşmeler bunlar

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek tarafli opsiyonlar gayet normal. Pogba gibi adamda bile Manchesterin opsiyonu var. Opsiyonu cekersen normalde ama oyuncunun maasida yükseliyor.

FIFA U18 oyunculara 3 senelikden fazla sözlesme izin vermiyor diye, takimlar 3+2 opsiyonlu sözlesmeler dagitiyor almanyada. Bu opsiyon isi gayet normal.

Emre Kilinc gelecek diyorlar, Ali Yavuz var, Adem Buyuk var, bu Ogulcan kardesimizi niye istiyoruz anlamadim gitti.

Sinan Gumus > Ogulcan Caglayan

Sinan malin teki olmasa kötü futbolcu degil.

Ama mal iste yapacak birsey yok. Biraz kafasi calissa hala bizim takimda olurdu.

9dc0c90d91584f5d85532e55f0aa1410.jpg

Nerede kalmistik...

Tomas Souchek , westhama ne zaman gitti akşam maçta gördüm kiralıkmış çok istediğim bir oyuncuydu

Hala dünyada başka forvet kalmamış gibi Diagne'ye 13 milyon avro vermemiz aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Samatta bile 10 milyona gitti. Hem de bu kadar parlamamışken geçen sene daha ucuza bile alabilirdik.

Bunu eleştirince bazıları sen hoca düşmanısın diyorlar. He knk aynen hoca düşmanıyım.

Lütfen belhanda feghouli falcao gibi hakettiklerinin çok çok üzerinde ücret alan oyuncular gönderilsin birde daha diagnesi babeli var bu çöplerden kurtulmak gerekiyo sonrada artık yeni gelecek oyunculara en maksimum 1.5-2 milyon euro ücret verilmeli hatta bence bu bile çokta yapacak birşey yok

caneri ve kurzawayı biz almalıyız fenerlilerin canere etmedigi küfür kalmadı caner bunları sindirip oraya giderse yuh

Bu kadar yazip ciziyoruz ama yonetim ne yapiyor bilmiyoruz.
Lemina
Seri
Onyekuru filan hep kiralik. Bence fazla beklememek lazim. Yeniden kiralamiyorlarsa Mendy'i alalim. Fakat virusten dolayi cogu takim kadrolari da bosaltmak isteyeceklerdir. Tam bir ikilem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt