Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Oğulcan değil, Doğukan Sinik ismi de baya geçiyor. Şaka gibi gerçekten. İnsanlar ya maçları izlemiyor, ya ben başka bir maç izlemiyorum..

Adam 50'den fazla lig maçı oynamış daha golü yok golü. Bu adam kanat oyuncusu. Komuşunun tavuğu, komşuya kaz görünür.
dogukan yetenekli cocuk renktaşım

fener nuri ve ömer topragı istiyormuş sınır kesin gelicek galiba

fener nuri ve ömer topragı istiyormuş sınır kesin gelicek galiba
Sınır geldiği an Beinsports çekilir kulüplerin aldığı paralar %60 düşer o riske giremezler eğer ki sınır getirdiler diyelim yayıncı kuruluş parası olmadan 2 seneye ne fener ne beşiktaş kalır ikisi de faizlere para yetiştiremez

Sınır geldiği an Beinsports çekilir kulüplerin aldığı paralar %60 düşer o riske giremezler eğer ki sınır getirdiler diyelim yayıncı kuruluş parası olmadan 2 seneye ne fener ne beşiktaş kalır ikisi de faizlere para yetiştiremez
bu sistem cok iyi oldu hala neyin peşindeler anlamıyorm kluplerde (fener hariç ) gençlere yönelmeye başladı

bu sistem cok iyi oldu hala neyin peşindeler anlamıyorm kluplerde (fener hariç ) gençlere yönelmeye başladı
Diğer kulüpler yabancı sınırını kabul etmez %80 oranında hayır kararı çıkar Anadolu kulüpler hiç kabul etmez ellerinde oynatacaklar adam gibi yerli oyuncu yok bir çoğu düşme riskiyle baş başa kalmak istemez.

inşallah öyle olur
Bu senenin başında yabancı kuralı geliyor diyorlardı ama getirememişlerdi muhtemelen daha da getiremezler her sene söylentisi çıkıp duruyor ama kulüplere sorsalar çoğu hayır diyecek. Spor medyası da artık yabancı serbestliğinden yana kimse sınır gelmesini istemiyor.

Şu şartlarda bu kadar istemeyen insan varken zorla getiremezler getirmeye kalksalar da yurt dışına giden yerli oyuncu örnekleri çok fazla olmaya başladı milli takımın performansı yükseliyor süperlig takımları para kazanmaya başladı hem yerli hem yabancı oyuncu satışlarından bir kuralı kaldırdıktan sonra tekrar getirmek çok zor bir iştir :D

Schalke küme düşerse Mckennie'yi kiralayabilirsek süper olur stoper bek orta saha her yerde oynayabilir çok dinamik.
Schalke ya para lazım, ya bunu ya da Ozan'ı mecbur satacaklar. Diğerleri çünkü beş para etmeyecek top oynadılar bu sezon.

sent via GSC

Garibim Anadolu kulüpleri mağdur oluyor 3 büyüklere vasat yerli oyuncularını kakalayamadıkları için. Bunun peşindeler.

sent via GSC

Basak UCL yapacagi icin sinir gelmez bence. Fener yerlileri mecburiyettn aliyor gibi. Yabancilar tercih etmezler. Tabi varsayim

lineup 2020-2021.webp

lineup 2021.webp

Aslinda konusacak cok sey var ama son iki mactan sonra futbol zevkinin icine ettiler. Buna imkan taniyan yonetim, hoca ve futbolcularda artik kendine ceki duzen vermesi lazim. Sezona (o kadar transfere ragmen) yine kotu baslayan bir takim ve buna care bulamayan hoca gelecek sezon icin ayni hatalari yapmamasi cok onemli yoksa ders almadan yola cikarsak tekrar son 5 veya 10 hafta ha gayret diyerek sampiyonlugun pesinden kosariz.

Benim gelecek sezon icin bize fayda saglacagini dusundugum oyunculardan kurulu iki kadrom var. Bu oyuncularin bir cogu bedelsiz (yani sezon sonu kontrati bitenler) ve yaslari da genc. Bize basariya ac, caliskan ve savasan oyuncular lazim. Yoksa Lemina gelmis Seri gelmis Falcao gelmis, ilk gunler herkes OH MY GOD dedikten sonra ilk 11'de olan dengesizlik ve kotu oyun cabasi oluyor. Tabi, bu bize faydali olacagini dusundugum oyunculardan kurulu iki takimin karisimi da olabilir. Hem yerli hem yabanci (ki yabanci kurali biz sampiyon olmadiktan sonra gundeme gelmesede tekrar ortaya cikacaktir) oyunculardan kurulu bir ilk 11 lazim. Yedek oyuncular olarak yabanci ve pahali oyunculardan ziyade kendi alt yapimizdan veya yerli oyunculari tercih ederim. Bir Ali Yavuz Kol, Bartug Elmaz, Emin Bayram, Berk Balaban gibi bir cok sans bekleyen oyuncular var ve illa bu oyuncular olacak diye birsey yok. Alt yapimizda o kadar oyuncu transfer edildi son senelerde, neden sans verilmiyor illa 25 yasina mi gelmeleri lazim. Ondan sonra yok Hollanda ligi oyle yok Belcika ligi boyle. Orada oyunculara sans verildiginde hic mi hata yapmiyorlar, yapiyorlar, ki oyle gelisiyorlar ondan sonra onlari herkes biliyor.

Artik Fatih hoca umarim anlamistir, avrupa diye diye bir yere varilmaz, sampiyonlar liginde nereye gideceksin, her sene son 8'e kalan takimlar belli, hadi son 16 icin o kadar yabanci oyuncu ve masrafa deger mi. Her sene yeni kadro kurup bunu hedef olarak gorup husran olmaktansa, sil bastan yapip genc bir kadro uzerinden gelecek yillarini kurtarmanin pesinden gitmek lazim. Ulke olarak ve kulup olarak ekonomik durumlar ortada. Eger Fatih hoca bunu yapacak enerjisi, zamani ve sabri yoksa bunu yapabilecek bir hocaya yol vermesi lazim.

Burada bir cok renktasim fifa, pes, fm gibi oyuncularda takim kurarken oyuncunun gelisime acik olup olmadigina gore takim kuruyor. Ki ona gore takimin degeri yukselsin ve oyunculari ileride iyi bir fiyata satabilsin. Belli bu sadece oyunlarda olur renktas diyecek olanlar vardir, ama ne yazik ki gercek hayatta bunlari yapanlar var ve bizimde bir yerden baslamamiz lazim.

Bu sectigim oyuncularin disinda bir cok genc ve bedelsiz yabanci oyuncular var ama yazmadim. Bir cok gurbetci u21, u19 takimlarinda muthis gelisim kaydeden oyuncular var ama yazmadim. Kendi alt yapimizdan faydalanmak lazim yoksa kapatalim alt yapiyi bosuna masraf yapmayalim oyle degil mi?

Biraz konuyu uzattim, kusura bakmayin ama dedigim gibi son iki mactan sonra son yillarda izledigimiz maclar, lig seruveni ve avrupa maceralarimiz aklima geldi ve bunlari paylasmak istedim. Ne dersiniz, seneye boyle bir degisimi (virus devam ederken) Fatih hoca ve yonetim yapar mi yoksa elde ki oyunculara sarilip Allah yardimcimiz olsun deyip lige mi baslariz?

@siyahalpacino: O protokol geçerliliğini kaybettiyse Mert Hakan neden 3 gündür Galatasaray’ı kendisini mahkemeye vermemesi konusunda ikna için tonla adamı devreye soktu Yakup bey :)

Protokol devam ediyorsa ve mahkemeye vermiyosa bizimkiler yazıklar olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt