Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Nazım'ı fena bulmuyorum ama imkan olursa Alanyalı Onur Bulut çok daha iyi tercih olur. Perişan etmişti bizi Türkiye Kupası'nda.

Nazim defansif açıdan rezalet. Cok küfür yer.

Biraz ablak bir arkadaşımız olduğu doğrudur ama en nihayetinde alternatif için alınır. Dediğim Onur Bulut'un anlamsız bir golcülük özelliği olduğu için daha mobil bir oyuncu olması da avantaj. Ha bana kalsa bizim Celil Yüksel de sağbeke evrilse Nazım kadar top oynar ama hocamızın altyapıya karşı fazladan alerjisi olduğu için o ihtimali eliyorum.

bu besiktasin aldığı iddia edilen herif topla nasıl dans ediyor yahu o nasıl duran top kullanma, o nasıl koşan adamı görüp nokta pas atma. imkan varsa biz salça olalım seri yerine koyar oynatiriz gencecik çocuk

fenerin bizim eskilere ve ilgilendiklerimize atlama huyuna babeli çakarak karşılık vermeliyiz. Babel Vedat takası iki taraf için de muazzam olur

Vizyon reise şu Belhandayıda kaptırsak aslında süper olur , nasılsa bizim topçuların aşığı . Bizden alsında taştan olsun :) Bence Belhandanın onlara gitmesi bizim için yeni transfer sayılır. Artık 10 kişi değil 11 kişi oynarız. Antu ya gidip Galatasarayın en iyi futbolcusu Belhanda felan yazıp akıllarına karpuz kabuğu mu düşürsek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt