Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Fenerbahçe'nin Mert Hakan'a verdiği yıllık 15 milyon TL. Menajerine verdiği de 2 milyon TL... Galatasaray'ın teklifi yıllık 9 milyon TL'ydi. Menajerine ise 500 bin TL ödenecekti."

Bence hiç bok atmaya gerek yok takımda kanat oyuncusu yok Trezeguet gayet mantıklı bir hamle olur sol kanata da Emre Kılınç'ı koyarım Onyekuru & Feghouli ikilisine kıyasla çok daha kanat oyuncusu ikisi. Takımın kanatlardan işleyen tek oyuncusu Ömer Bayram bir de baskı kurmayan rakiplere karşı Mariano var o yüzden Trezeguet bence bok atılacak bir adam değil

Feghouli kadar kaliteli değiller Onyekuru kadar uçup kaçmazlar ama dediğim gibi ikisi bizimkilere kıyasla çok daha "kanat" oyuncusu

andreas cornelius nasıl olur arkadaşlar ? hattrick yapmış bu hafta yine .

gomisden sonra direk bu arkadaşa saracaktık

falcao gibi dedelerle uğraşmayacaktık. istatistikleri sörlothun buraya gelmeden istatistikleri ile aynı sayılır. sörlothun tsye verdiği katkı kadar katkı alırdık. sakat falcao'nun bile 16 maçta 10 golü var

Bu Terem Moffi transferi umarım olur fizik üstünlüğü olan hızlı bir forvet oyuncusuna benziyor bence girilebilecek bir risk zaten Falcao ile çok uzun soluklu olmayacak sanırım birlikteliğimiz

villa taraftari trezeguetyi sevmiyor pek, iyi de oynamiyor

Ali Koç: 'siz benim hayal ettiğim Fenerbahceyi anlayamamissiniz' derken neyi kastetmis olabilir ahbaplar

Aston Villa'dan Samatta&Trezeguet&Nakamba&Douglas Luiz veya Guilbert çok işimize yarardı bence ki Wesley&Grealish ve Tyrone Mings gibi daha "yüksek" adamları da var Aston Villa'nın küme düşmesi durumunda bu oyunculara yakından bakmak lazım
Samatta - Trezege - Nakamba paketi yapalım diğerleri çok da önemli değil.

Ali Koç: 'siz benim hayal ettiğim Fenerbahceyi anlayamamissiniz' derken neyi kastetmis olabilir ahbaplar

hqdefault.jpg

Bu arada ben Antep'teki Kayode'yi bayağı beğeniyorum, keşke bu sezon 2. forvetimiz Andone değil de Kayode olsaydı. Gelecek sezon yabancı bir yedek forvet için yerimiz olursa yabancı sınırında Shakhtar ile görüşmek lazım Kayode için

Allah'ın belaları villa küme düşerse Allah'ın arabını alıp gelmeyin o takımda Grealish var. Belhanda kazmasını yollayıp takıma monte edelim.
Onun da kafa hafiften kırık. (İngiliz ama gelmez :asd:)

Villa yöneticilerini grealish ile yemledikten sonra McGinn'i yoklayın. Ha diyorsanız ki ille de arap olsun ister çamurdan olsun. O zaman El Gazi'yi sarın getirin.

f
Allah'ın belaları villa küme düşerse Allah'ın arabını alıp gelmeyin o takımda Grealish var. Belhanda kazmasını yollayıp takıma monte edelim.
Onun da kafa hafiften kırık. (İngiliz ama gelmez :asd:)

Villa yöneticilerini grealish ile yemledikten sonra McGinn'i yoklayın. Ha diyorsanız ki ille de arap olsun ister çamurdan olsun. O zaman El Gazi'yi sarın getirin.
grealish en az 50 milyon manu falan istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt