Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ademe herkes sallamıştı ama yararlı olacağı belliydi bence.Çunku oyun stili buyuk takım oyuncusu gibi.Oğulcan ve Emre ise soru işareti.

candreva da tam bizlik topcu
ucuza 1 seneligine ikna edebilsek keske

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

"Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir."

bu sözlesmeyi yapan kisiyi sabah aksam odunla döveceksin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şöyle birsey gördüm

Türkiye'de son 20 yılda teknik direktörlerin oyuncu satışlarından oluşan transfer gelirleri:

Fatih Terim - €113.51mil
Rıza Çalımbay - €22.55mil
Hamza Hamzaoğlu - €21.71mil
Marius Sumudica - €15.74mil
Bülent Uygun - €15.00mil

[Ajansspor]

22x Turkish Champions

babel forvette iyi oynar tek sıkıntı götünü kaldıramıyo bi de gol atamıyo karşı karşıya. ama falcaoyu falan çok güzel yedekler ilk yarı babel olmasa 27 puan falan toplardık muhtemelen. babel takımdan götüne tekmeyi yiyince takım bi bocaladı 8 9 hafta üst üste maç kazandı falan ama olsun seneye mutlaka ama mutlaka takımda tutulmalı

Yahu el freninin tekini savunuyorsunuz. Zaten forvet oynadığı maçlarda kaçırdıkları bile yetti. Bir çöpü kötülemek için diğer çöpü niye güzelliyorsunuz?
Milli takımda oynarken forvette ilk oynatılan Babel.Bizim şu ligin 2. yarısında Onyekuru kanatta varken oynasaydı iş yapardı.Falcao ile golcülüğünü kıyaslamıyorum.Falcao üst düzey bir golcü ama çok sakatlanan birisi.N'zonzi kadro dışı kalınca Antalyaspor maçında Taylan'ın oynadığı maçta sonradan oyuna girmişti.Forvette de güzel oynadı..

Şöyle birsey gördüm

Türkiye'de son 20 yılda teknik direktörlerin oyuncu satışlarından oluşan transfer gelirleri:

Fatih Terim - €113.51mil
Rıza Çalımbay - €22.55mil
Hamza Hamzaoğlu - €21.71mil
Marius Sumudica - €15.74mil
Bülent Uygun - €15.00mil

[Ajansspor]

22x Turkish Champions
Adam her yerde rakipsiz.İmparator lakabını boşuna almamış..
fatih-terim-1.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt