Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası satışa bağlı.Eğer yuksek fiyatlarda satış yaparsak verebiliriz.Tabi kalkıp diagne gibi adamlara değil.
Elimizdeki assetler artınca olabilir

Şu an Marcao, Luyi, Belh, Diagne, Feg dışında satılabilitesi olan adam yok.

1.70 lik forvete süper ligde adım artırmazlar
Üstelik 66 kilo

Birde 3.ligde 30 maçta 17 golü zar zor atmış.
Ondan önceki kariyerinde pek fazla gol atamamiş

1.70 lik forvete süper ligde adım artırmazlar
Üstelik 66 kilo

Birde 3.ligde 30 maçta 17 golü zar zor atmış.
Ondan önceki kariyerinde pek fazla gol atamamiş

"Al-Wahda Kulübü Radamel Falcao için resmi teklif yaptı."
IMG_1451.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao'dan gelebilecek bonservis ücretinin yarısı Monacospor'a gidecek, anlaşma öyle diye hatırlıyorum. Hoş! İyi para aldığı için gitmez bir yere. Oynayıp gol attığı maçlarda kral olur, olmadığı maçları düşünerek yedeğe kaliteli bir genç forvet gerekir. (Yerli forvetler hariç)

Olacaklar:

1. Arda bize sokulacak. Istemesek de Bu olay gerçeklesecek. Bence ilk yerli transfer dalgasiyla birlikte açiklanacak

2. Onyekuru tekrar kiralanacak. Bu sefer zorunlu satin alma opsiyonuyla kiralanacak. Monaco Onyekuru zararini minimum seviyeye tasimak istedigi icin zorunlu opsiyonu kabul edecek.

3. Seri Belhandanin satisiyla birlikte satin alinacak. Bu karari dogru buluyorum ki Lemina Seri arasinda kalacagiz muhtemelen.

4. Transfer döneminin sonuna kadar Lemina icin alternatif aranacak ama bulummayacak ve Lems tekrar kiralanacak

Caner Erkin'den Mert Hakan Yandaş resti!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli sol bek Caner Erkin, Fenerbahçe'ye 'gelirim' dedi ama planlar bozuldu.

01 Temmuz 2020 Çarşamba, 10.32

İddiaya göre düşük bir ücreti kabul eden Caner Erkin, Mert Hakan'a verilen parayı duyunca (yıllık 15 milyon TL) şartlarda iyileşme istedi. Yönetim buna yanaşmayınca da ipler koptu.

MERT HAKAN ARIZASI

Pandemi sürecinden bu yana transfer için Fenerbahçe ile Caner Erkin flörtü en çok konuşulan konulardan biriydi... Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki milli sol bek için gelen son bilgiler, sarı-lacivertliler ile eski oyuncuları arasında devam eden görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı yönünde. Bugün itibariyle büyük bir sürpriz olmazsa Caner'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeyecek.

ŞARTLARDA DEĞİŞİM İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Fenerbahçe ile Caner Erkin'in daha önce yapılan temaslarda sözlü olarak anlaşmaya vardığı ifade edilmişti. Ancak Mert Hakan Yandaş gelişmesinin ardından taraflar arasındaki mesafenin arttığı ve transferin bu nedenle rafa kaldırıldığı ileri sürüldü. İddiaya göre Caner, Mert Hakan'a verilen (yıllık 15 milyon TL) parayı duyunca şartlarında iyileşme istedi.

BİRİ TECRÜBELİ BİRİ GENÇ, İKİ SOL BEK ALINACAK

Yönetim buna yanaşmayınca tecrübeli sol bek Fenerbahçe ile ipleri kopardı. Caner Erkin için bundan böyle Galatasaray'ın en güçlü aday olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin ise daha genç adaylara yöneldiği, bir tecrübeli bir genç olmak üzere iki sol bek transferi yaparak bu bölgedeki sorunu köklü olarak çözüme kavuşturacağı gelen bilgiler arasında.

'İSTANBUL'DA KALACAĞI KESİN!'

Caner Erkin'in 9 yaşındaki oğlu Çınar, sosyal medya hesabında soruları yanıtlarken, babasının hangi takıma gideceği de soruldu. Çınar, "Fener ya da Galatasaray ama İstanbul'da kalacağı kesin" dedi.

(Sabah)

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli sol bek Caner Erkin, Fenerbahçe'ye 'gelirim' dedi ama planlar bozuldu.

01 Temmuz 2020 Çarşamba, 10.32

İddiaya göre düşük bir ücreti kabul eden Caner Erkin, Mert Hakan'a verilen parayı duyunca (yıllık 15 milyon TL) şartlarda iyileşme istedi. Yönetim buna yanaşmayınca da ipler koptu.

MERT HAKAN ARIZASI

Pandemi sürecinden bu yana transfer için Fenerbahçe ile Caner Erkin flörtü en çok konuşulan konulardan biriydi... Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki milli sol bek için gelen son bilgiler, sarı-lacivertliler ile eski oyuncuları arasında devam eden görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı yönünde. Bugün itibariyle büyük bir sürpriz olmazsa Caner'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeyecek.

ŞARTLARDA DEĞİŞİM İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Fenerbahçe ile Caner Erkin'in daha önce yapılan temaslarda sözlü olarak anlaşmaya vardığı ifade edilmişti. Ancak Mert Hakan Yandaş gelişmesinin ardından taraflar arasındaki mesafenin arttığı ve transferin bu nedenle rafa kaldırıldığı ileri sürüldü. İddiaya göre Caner, Mert Hakan'a verilen (yıllık 15 milyon TL) parayı duyunca şartlarında iyileşme istedi.

BİRİ TECRÜBELİ BİRİ GENÇ, İKİ SOL BEK ALINACAK

Yönetim buna yanaşmayınca tecrübeli sol bek Fenerbahçe ile ipleri kopardı. Caner Erkin için bundan böyle Galatasaray'ın en güçlü aday olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin ise daha genç adaylara yöneldiği, bir tecrübeli bir genç olmak üzere iki sol bek transferi yaparak bu bölgedeki sorunu köklü olarak çözüme kavuşturacağı gelen bilgiler arasında.

'İSTANBUL'DA KALACAĞI KESİN!'

Caner Erkin'in 9 yaşındaki oğlu Çınar, sosyal medya hesabında soruları yanıtlarken, babasının hangi takıma gideceği de soruldu. Çınar, "Fener ya da Galatasaray ama İstanbul'da kalacağı kesin" dedi.

(Sabah)

caner h.o.

Caner / Sarrachi solbekte gayet is gorur

1. FIFA, transfer döneminin başlangıcını 1 mayıs diye açıklasa bile bu seviyesizler ‘ETIK DURUŞU LEN’ mantığıyla ilk transferi ligin son maçından sonra açıklar. Bunlar rezil bunlar. Hala 1977’da yaşıyoruz ülke olarak.

2. Falcao’dan bonservis geliri bekleyen kim varsa şunu söyleyim: üstüne para verecek kadar aciz durumdayız. Net yazıyorum: Falcao için dünyanın herhangi takımı 1 kuruş bonservis öder ise, GSC hesabımı kapatırım.

3. Milliyet’te ki ‘Arda resmi olarak dönüyor haberinin kaynağı Takvim gazetesi.

4. Saygılar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt